Oldřich Rambousek: I když máme mistra Jana Husa, J.A. Komenského, tak typickým Čechem je dobrý voják Švejk

06.07.2016 20:51

My Češi to máme skutečně velmi složité s tím hledáním pravdy. Mnoho z nás nemá ani ponětí, co pravda znamená.

Oldřich Rambousek: I když máme mistra Jana Husa, J.A. Komenského, tak typickým Čechem je dobrý voják Švejk
Foto: ceskatelevize.cz
Popisek: Dobrý voják Švejk

Ono však není divu, protože pro vládu je příznačné, že lže, krade a podvádí. Pro katolickou církev platí totéž, ale její pozici zhoršuje ještě to, že má na rukách spousty krve nevinných lidí a bohužel vraždí dodnes. Elity EU snad ani nemá smysl rozebírat, protože jsou to fašistické svině, které si samy pro sebe budují komunismus. Vím-zní to nesmyslně, ale je to tak. Na obyčejné lidi se aplikuje fašismus, šikana, diktatura a útlak a mocní papaláši si pro sebe tvoří komunismus. Kde je potom pravda, právo a spravedlnost??? Vážení-ona není a nikdy nebyla a ti, kdož by nám měli být vzorem se nakonec ukazují jako odpad společnosti.

Již v minulosti jsem psal, že po roce 1989 se dostalo k moci to největší morální bahno společnosti. V oné minulosti jsem byl napadán a urážen za svůj názor a veřejný postoj, avšak čas stále více a více potvrzuje, že můj úsudek byl a je správný. Nic na tom nezmění ani fakt, že mě příkladně na I Dnes cenzura zakázala a kompletně vymazala. Na záda se z toho nepřevalím a přesně ve stylu mistra Jana Husa mohu říci-PRAVDU UPÁLIT NELZE. Bohužel většina Čechů místo toho, aby šla za pravdou, tak začne Švejkovat a bagatelizovat věci zásadního významu, aniž by si byli schopni uvědomit důsledky svého konání pro dny budoucí.

Velice přesně tomuto odpovídá prosazení parlamentního způsobu vládnutí po roce 1989, který byl již v minulosti přesně označen jako ten nejhorší možný způsob vládnutí. Ve stejném smyslu se k němu vyjádřil ve své knize Mein Kampf i Adolf Hitler a ať se to komu líbí, či ne-je to pravda. Nikdo v tomto systému nenese žádnou morální, lidskou, politickou ba ani právní zodpovědnost za nic. Přitom je to horší ještě o to, že se všichni ti, co mají bílé límečky sami pasují do rolí odborníků na vše. Výsledky jejich počínání ve sněmovně máme stále na očích, ale po Švejkovsku si zanadáváme a hledáme cesty jak se přizpůsobit. To je špatně. Pravda je jen jedna, řekl by Jan Hus. Proč tedy za tou pravdou nejdeme??? Cožpak nevíme, že Klaus, Dyba, Ježek, Kočárník, Dlouhý, Sobotka a mnoho dalších vědomě okradli celý národ??? Mistr Jan zůstal sám a byl upálen, ale celý národ nebo jeho většinu upálit nelze.

Právě dnes, když si vzpomínkou připomínáme odkaz mistra Jana bychom se měli zamyslet také sami nad sebou. On bojoval jako chudý kazatel za pravdu a čistou víru. Zač bojujeme my?? Závodíme tak akorát v Kauflandu, kdo bude mít košík plnější jedovatého žrádla. Ano - tak hluboko jsme klesli!!!

Nemyslíte, že je to nízké a ubohé??? Co to sakra učíme naše děti??? Vždyť je učíme aby na sebe byli jako psi!!! Podvolujeme se diktátu EU stejně tak, jako se kdysi podvoloval Český národ špinavým katolíkům. Škoda, že dnes nemáme Jana Žižku, který by pozvedl prapor odporu a sešikoval národ v odporu proti katolickým vyžírkům, kolaborantské vládě a diktatuře Bruselu.

Hodně se v současnosti hovoří o potřebě referenda k našemu setrvání v EU. CZEXIT-to je cesta. Jsem toho názoru, že kdyby dnes žili velikáni jako mistr Jan, tak by rozhodně řekli ANO CZEXIT. Z pohledu vlastenectví, zachování původního národa, jazyka a kultury je to nezbytné. Vždyť ti ubožáci z EU nám chtějí prý kvůli zjednodušení jazyka zrušit i naše typické Ř. Jiná je však situace z pohledu ekonomického. My nejsme ani omylem tak suverénní zemí jako Británie. Naše ekonomika a většina hospodářství jsou přímo závislé na ekonomikách západních. Domnívám se tedy, že z ekonomického úhlu pohledu by CZEXIT byl velice náročnou záležitostí, kterou bychom sami těžko zvládli. V tomto kontextu musíme najít pro sebe silného spojence a toho já vidím v Rusku nebo Číně. V souhrnu bych však volil také CZEXIT, protože lepší být chudým a hrdým národem, než národem otroků bez vlastní země. Ztratíme li úplně Českou zem, tak zanikneme i jako národ a to se nedá popřít. Dopustíme li toto, tak veškeré oběti položené na oltář vlasti a národa byly zbytečné. Věřím však-nebo lépe řečeno snažím se věřit, že většina národa ještě není tak pokurvená, aby toto dopustila. Věřím i v to, že se nám postupně podaří zlikvidovat krysy, které do Česka přitáhl Václav Havel a ty Havlistiké pohrobky, ty kreatůry demokracie vyhubíme.

Dnešní sváteční památný den si zasluhuje pozornost a naše vnitřní probuzení.                              

PRAVDA VÍTĚZÍ.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.