Oldřich Rambousek: Petr Cvalín z OV KSČM Domažlice žijící v přeludu kontra Rambouskova realita

08.01.2014 10:21

S úsměvem na rtech jsem si přečetl v Parlamentních listech stupidní úvahu mladého člena KSČM.

Oldřich Rambousek: Petr Cvalín z OV KSČM Domažlice žijící v přeludu kontra Rambouskova realita
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

To, že jeho úvaha je jaksi odtržená od reality by se dalo ještě vzít, protože stejným problémem trpí většina společnosti. Nelze však zůstat chladným k záležitostem, kde tento člen KSČM veřejně lže. Nebudu a nechci tu komukoliv stranit, ale je důležité si uvědomit, že problém netkví vůbec v předlistopadové KSČ a ani v současné Štěpánově KSČ. Problém vznikl díky lidem oportunisticko- kolaborantského charakteru, jež v komunistické straně cíleně vytvářely a vytvářejí vnitřní rozpory a tímto způsobem stranu vnitřně rozpolcují. Díky vnitřnímu boji uvnitř strany ušla pozornosti zákeřná snaha o uchopení moci právě takzvaným reformním křídlem, které v sobě skrývalo lidi s pravicovým zaměřením a značnou touhou po moci. Tito komunisté byli komunisty pouze díky své rudé knížce, ale ve skutečnosti se jednalo o stranické krysy. Právě tito lidé po takzvaném sametu rozjížděli to největší podnikání a zlodějnu, při které byl tento národ připraven o miliardy. Cestu jim k tomu ještě vydláždil pantáta Klaus svou velmi dobře připravenou privatizací státního majetku. Jak by také ne, když patřil k záložním kádrům strany stejně tak jako Zeman. To bylo to reformní křídlo před revolucí a při ní. V této době bylo značně a neprávem ublíženo poctivým komunistům a národu. Fakt, že se k mnoha záležitostem KSČM nehlásí a distancovala se od nich, je pochopitelné. I kdyby však bylo ono reformní křídlo rozbito, tak by k pádu socialismu stejně došlo a to hlavně proto, že tato partie byla rozehrána tajnými službami cca 15 let před pádem socialistického bloku za americké dolary. Reformní křídlo v KSČ bylo použito jako nástroj. To, že dnes KSČM používá ve svém názvu slovo komunistická, je podvod na lidi. Jde zcela jasně o zneužití značky. KSČM není stranou komunistickou, ale ubohou levicí, hrající druhé housle pro ČSSD. Osobně si velmi vážím poctivých komunistů a vím, že v KSČM jsou, ale také vím, že je zde mnoho kariéristů a jiného šmejdu, což je však i v jiných stranách. Co je však tím nejhorším v KSČM krom toho, že pro lidi toho moc nedělá a maže jim med kolem huby??? Především to, že tato strana je ideově i programově vyčpělá ba i dá se říci prázdná. Tvrdí o sobě, že je komunistická a přitom nevychází z principů Marxismu, což je oním základem lži. Z tohoto úhlu pohledu by měla být KSČM přejmenována neb se jedná o klamavou reklamu.

Mistr Cvalín píše cosi o demokracii, ale výplod jeho chorého mozku značí, že o ní neví zhola nic. Pouze tupě papouškuje jako poslušný člen stáda propagandistické plky vysílané ČT 1. Vždyť ČR je výkvětem demokracie. Zcela demokraticky máme armádu nezaměstnaných a bezdomovců, zcela demokraticky nemají běžní občané přístup k té nejkvalitnější zdravotní péči, protože zdravotnictví je byznys a nemáš li prostředky tak můžeš chcípnout, zcela demokraticky se vytvářejí sociálně vyloučené lokality a ghetta, zcela demokraticky jsou lidé krmeni odpady, jež se v Německu nedávají ani prasatům, zcela demokraticky se s dělníky zachází jako s dobytkem, zcela demokraticky se obyčejný občan nemůže domoci svých práv a svobod. Takto bych mohl pokračovat donekonečna. Komunisté vždy v minulosti stáli po boku dělného lidu a šli s ním v jednom šiku. KSČM stojí při čím boku?? Dělníci to tedy nejsou. Kolikpak stávek a protestů zorganizovala KSČM?? Kolika bezdomovcům dala najíst?? Invektivy vůči svazu mladých komunistů jsou také nemístné. V určitých směrech jsem k nim také zdrženlivý, ale nutno říci, že dělají alespoň něco. Rudé prapory jsou symbolikou komunistů a mladí komunisté se nestydí je používat, protože se nestydí za své přesvědčení a neskrývají jej jako nějaký Cvalín, jenž sedí schovaný za pecí pod hlavičkou KSČM. Co jsi udělal ty osobně milý Cvalíne pro komunistické hnutí. Myslím, že prd a ořech. Jen využíváš sprostě toho, co tví předci s rudými prapory vydobyli jako například osmihodinovou pracovní dobu, dovolenou, všeobecné volební právo, odbory, mateřskou atd. Ano – dokážeš plivat na své předky a na poctivé komunisty. Co na to říci??? Hanba je to. To, že někteří lidé dávají květiny na hrob Klementa Gottwalda není ostuda. Ostuda je to, že si na něho mnozí komunisté ani nevzpomenou. V roce 1948 jeho i komunistickou stranu dotlačili k moci statisícové davy demonstrantů. Byl to právě on, kdož dal lidem naději a smysl života. Byl to on, kdož se velmi rychle vypořádal se zloději, kapitalisty kteří parazitovali na prostém lidu, se zrádci a kolaboranty a mnohými dalšími. Lidé už měli dost té demokracie po kapitalisticku a také měli v živé paměti, co kapitalismus způsobil. Druhou světovou válku způsobil a vygeneroval miliony mrtvých ruku v ruce s katolickou církví, která žehnala Hitlerovým zbraním. To a nejen to byl Klement Gottwald.

Závěrem bych chtěl říci, že se na Cvalína nezlobím a blahoslavení budiž chudí duchem. Co se týče KSČM ze které jsem na přelomu roku vystoupil jsem toho názoru, že tato strana by měla projít transformačním procesem a jasně definovat své postavení na politické scéně. Strana, která nemá vnitřní ideu tak zákonitě postrádá i směr a to je problém KSČM. OV v Domažlicích musím poblahopřát k tomu, jakého že mají skvělého člena výboru. Vypadá li to takto názorově i v jiných organizacích tak je zjevné, že KSČM je na cestě ke svému konci jakožto komunistické strany. Inu jaké je vedení-taková je strana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…