Oldřich Rambousek: Šikana ze strany státu přitvrzuje

13.12.2016 21:11

Kam až se ta vylhaná demokracie, svoboda slova, svoboda podnikání a svoboda jako celek propadne? To, co zažíváme pod vládou ČSSD, ANO a KDU-ČSL je snad horší, než ti zlí komunisti. Diktatura a totalita se nám vkrádá do našich domovů! Jak dlouho ještě budeme držet hubu? Toto není o pravici a levici. To je o skupině privilegovaných parchantů, kteří mají za svou hlavní ambici uchopení neomezené moci. To je o tom, udělat zákonem z lidí tupé, nesvéprávné a nemyslící otroky. Chceme to?

Oldřich Rambousek: Šikana ze strany státu přitvrzuje
Foto: hkstrategies.cz/CC
Popisek: EET, elektronická pokladna. Ilustrační foto.

Velmi diskutovaným tématem je Babišova EET. Do jisté míry lze tuto normu pochopit, ale akceptovat ji zcela je nemožné, protože řeší neschopnost státu a jeho institucí efektivně řídit stát a ekonomiku. Nelze akceptovat tvrzení ze strany státu, že podnikatelé všichni kradou. Jistě – jsou tací, co kradou, ale je povinností orgánů činných v trestním řízení toto podnikateli, živnostníku prokázat. Je zvrácené a nedemokratické, aby na základě uznání kolektivní viny byla zavedena EET, jejímž prostřednictvím musí podnikatel de facto stále prokazovat svou nevinu. Prokazovat se musí vina!!! Zavedením EET bylo ve své podstatě vzkázáno podnikatelskému sektoru, že jsou všichni zloději. Osobně jsem přesvědčen, že takto tomu není a že podnikatelský sektor by měl zvážit podání žaloby na sát. Vliv EET zasahuje také neblahým způsobem do společenského života. Podle statistik ke dnešnímu dni zaniklo přes 600 hospod v republice a další se na tento krok chystají. Především se jedná o malé vesnické hospody, kterých už je samo o sobě málo. Nikdo však zatím neřekl, že ve valné většině případů jsou tyto hospody posledním ostrůvkem společenského života na vesnicích. Už byly zlikvidovány vesnické obchody, mnoho pošt a zdravotních středisek, kulturních domů, vesnických školek a knihoven. Z lidí na vesnici jsou takto vyráběni burani s minimálním společenským, politickým a kulturním rozhledem. Uvědomuje si vůbec někdo, že tímto společenský život na vesnicích zanikne? Že tam nikdo nebude chtít bydlet? Že spolu lidé přestanou mluvit? Tím bude docházet ke společenskému odcizení a bude se zhoršovat adaptabilita lidí k novým věcem. Povede to k tomu, že místo toho, aby lidé spolu komunikovali, tak budou odsouzení k tomu, aby se po návratu z práce zavřeli ve svých domech a bylo jim zcela lhostejné, co se děje v jejich obci a okolí. Povede to následně k nenávisti, zášti a udávání se lidí mezi sebou. Tohle chcete pane Babiš? Lidé ale nemohou za to, že stát je neschopný vybírat daně! Lidé nemohou za zpackané zákony! Víte pane Babiš – ryba smrdí od hlavy a podle sebe soudím tebe! Když neumíte vládnout, tak běžte do prdele.

Protikuřácký zákon je taktéž výplodem pomatenců, ale především pokrytců. Vezměme to však popořádku. Kuřáků je v ČR cca 35 % populace, což činí okolo 3 milionů lidí a tedy se jedná o značnou část obyvatelstva. Proti těmto lidem byl vytvořen značně diskriminační zákon, který však vytvořil největší drogový dealer – stát. Jaké to pokrytectví. Stát je v obchodu s tabákem na samotném vrcholu pyramidy zisku, kdy jeho příjmy z tabáku převyšují zisk jak pěstitelů, dovozců a výrobců cigaret, tak i prodejců. I když dáme dohromady zisk pěstitelů, dovozců, výrobců a prodejců, tak tento nemá šanci dosáhnout hladiny příjmu státu. Tento má v současnosti hladinu okolo 64 Kč na krabičku cigaret. Tento zisk sátu, který se pokrytecky nazývá DPH a spotřební daň je v konečném důsledku bezpracným ziskem nemorálního charakteru. Je doslova nemravné, aby daně z výrobku byly mnohonásobně vyšší než hodnota výrobku samotného. Není to nic jiného, než sprosté okrádání oněch 3 milionů lidí.

Je nepopiratelným faktem, že kouření škodí zdraví. Je však nepravdou, že kouření je primární příčinou některých chorob. Toto lživé tvrzení, kterým se ohání kde kdo a hlavně politici, nebylo doposud vědecky prokázáno. To, co prokázáno bylo, je fakt, že kouření mnohá onemocnění zhoršuje či se dílčím způsobem podílí na vzniku některých chorob. Připomínám – DÍLČÍM ZPŮSOBEM. Stejným způsobem se projevuje i alkohol avšak v některých aspektech je mnohem horší, protože je prokázáno, že z nadměrného požívání alkoholu postupně degeneruje mozek. Postupně se mění k horšímu charakter a osobnost člověka, což však u kuřáků neplatí. Proč tedy nemá naše ctěná sněmovna stejný přístup k alkoholu? No – bude to asi tím, že tam každý druhý chlastá a má degenerovaný mozek.

Protikuřácký zákon však zasahuje i do sféry pohostinství. Zákaz kouření v restauracích může snadno způsobit další zhoršení podnikání v tomto segmentu ekonomicky a omezuje dílčím způsobem i svobodu podnikání. Tento idiotský zákon je popřením demokracie. Měl by význam jedině za situace, kdyby občan – zákazník nebo živnostník neměl žádné jiné volby, což však nenastalo. Nekuřák má možnost do restaurace, kde se kouří prostě nechodit – tedy nemá si nač stěžovat. Totéž platí v opačném gardu, kdy kuřáka nikdo nenutí chodit do nekuřácké hospody a jde li tam, tak musí dodržovat pravidla majitele či provozovatele a nekouřit. Existuje tu – tedy existovala demokratická možnost volby. Nyní však díky diktátu dochází k diskriminaci nemalé části obyvatelstva.

Svoboda podnikání je taktéž protikuřáckým zákonem pošlapána. Mělo by být svobodnou volbou podnikatele, zdali si zřídí restauraci kuřáckou nebo nekuřáckou. Svobodná volba je přeci základním prvkem demokracie. Žádný zákon by neměl být předřazován před svobodnou demokratickou volbu. A ty kecy, že se vše dělá pro ochranu zdraví – to je hezké, ale lživé.

Je zvláštní, že co se týče kouření, tak má kdejaký mamlas plnou hubu populistických keců, ale aby se našel někdo, kdo by veřejnosti sdělil, že sračky, které jíme, jsou plné jedů a zabíjí nás a naše děti, to nikdo neřekne. Je přitom dostatečně prokázáno, že jsme nuceni jedy jíst a to v míře několikanásobně převyšující úroveň špatných potravin za socialismu. K čemu to je, že máme plné regály potravin, když je minimálně polovina z nich toxická a nikdo neřeší vůbec fakt, že spojení třeba dvou mírně toxických látek následně vytvoří v našem těle sloučeninu vražedného charakteru. Právě proto tolik stoupá počet případů rakoviny. Hlavně se to týká rakoviny střev, konečníku, žaludku a kůže. Alarmující je fakt, že stoupají počty rakoviny u malých dětí a ty nikdy nekouřily. Oproti době za socialismu stoupl počet zjištěných případů rakoviny cca o 30 % a nevěřím tomu, že vše je jen díky lepší diagnostice. Otázka tedy zní. Proč nejsou zakázány karcinogenní a toxické látky přidávané s vědomím státu do potravin?? Nikdo také téměř nemluví o chemtrails, ale víme, i když to stát popírá, že z letadel na nás jsou ve formě aerosolů aplikovány oxidy hliníku, bóru a jiných jedů. Domnívám se tedy, že problematika kouření je pro shora uvedené pouze okrajovým problémem, který se záměrně nafukuje a odklání pozornost lidí od daleko horších prasáren posvěcených státem.

Třetím idiotským zákonem je zákon o ochraně ovzduší ve vztahu k lokálním zdrojům vytápění. O tomto státním svinstvu jsem již psal a nebudu se tedy opakovat. Jen připomenu, že takto záludně si nedovolili prolomit domovní svobodu ani komunisti. U nich musel být vždy soudní příkaz.

Za důležité považuji podnítit vás k přemýšlení. Zákonné normy EET, protikuřácký zákon a zákon o ochraně ovzduší mají jednoho hlavního společného jmenovatele. Jestlipak víte jakého? Je to docela primitivní, ale o to záludnější. Všechny tři tyto normy skrytě podněcují lidi k udavačství. Stojí na tomto jediném hlavním špinavém základě. Nejde o ekologii, poctivost a zdraví – to je jen zástěrka. Jde o rozeštvávání společnosti, aby neměla tendence se spojovat. Oni naši páni chtějí, aby obyčejní lidé žrali sami sebe. Ti hajzlíci vážení mají strach, a proto dělají tyto zavádějící zákony. Nutno též připočíst jejich hodnotu v tom, že díky nim budete méně vnímat to skutečně důležité a pak budete zírat s otevřenými ústy. Nedejte se prosím nachytat a nezapomeňte, kdo to udělal.

Jsme svědky novodobé diktatury, ale nebojte – lze ji zničit a to diktaturou přímé demokracie. Jen ji musíme chtít a musíme si o ni v ulicích říct. Nesnižujte se lidi k udávání jeden druhého, sabotujte všemožně shora uvedené normy. Je to podvod na vás všechny a na vaše peněženky. Dost bylo ANO, dost bylo ČSSD, dost bylo ODS, dost bylo TOP, dost bylo KSČM, dost bylo lidovců.

Dejte přednost přímé demokracii. Věřte, máme na to. My jsme Česká republika a ne nějaký Agrofert.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…