Oldřich Rambousek: Teror ve Francii. Umírají nevinní. Selhání mocenských elit

15.11.2015 8:30

Krvavá tragédie ve Francii se dala očekávat a bylo pouze otázkou času kdy, kde a jak. Máme to tady. Obyčejní lidé si toto ale nepřejí. Proč teče krev z nevinných a ne z Hollanda??

Oldřich Rambousek: Teror ve Francii. Umírají nevinní. Selhání mocenských elit
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Teroristické útoky v Paříži si vyžádaly přes sto mrtvých

Tato událost je tragická a je o to tragičtější, že jejími obětmi jsou zcela nevinní lidé - ti prostí a obyčejní. Zcela se tímto skutkem obnažil problém, o kterém jsem už mnohokráte psal, že se jedná o zcela zásadní pochybení mocenských elit, které v zájmu cizí vlajky provádí protinárodní politiku se zjevnou snahou o narušení společenského řádu a rozklad původní Evropské kultury. Nyní je prd platné, že Hollande vyhlásil vyjímečný stav, když Evropa je doslova prošpikována islámskými fundamentalisty. Krev již teče. Bohužel z těch, kdož nenesou na současné mezinárodní situaci vůbec žádnou vinu. Nikdo neví dne ani hodiny, kdy začnou islámští magoři pálit do lidí třeba v Berlíně, Praze nebo v Hradci Králové. Do Evropy jich zcela bez kontroly nalezli statisíce a to už je nějaká síla. Všichni třeba nejsou teroristé, ale kdo z nich má na čele napsáno kým vlastně je??? Schengen se obrátil proti nám samotným a on sám je důkazem, že imigrační vlna byla dopředu řádně připravována. Tupá Angela Merkelová ještě před nedávnem vykřikovala, že Německo bude uprchlíky přijímat a doslova je do Německa, potažmo Evropy přímo zvala a lákala!! Komu to prospívá?? Domovskému obyvatelstvu jistě ne. Hollande si s Merkelovou doslova líbali zadnice v otázkách migrační politiky, ale nyní dozrál čas k tomu, aby je vlastní národy pohnaly k odpovědnosti, protože jsou to oni a samozřejmě mnoho dalších šílenců, kteří mají hlavní vinu v této otázce, ale bohužel hněv islámu nezasáhl tyto mocenské elity, ale prostý lid. Nyní by tedy Hollande, Merkelová a u nás Halík, Kocáb, sluníčkáři a další měli tvrdě zaplatit za zrazení vlastních národů.

Mocenské elity sprostě obešly vlastní národy a odebraly jim možnost býti pány ve svých zemích. Mocenské elity zcela nedemokratickým způsobem rozhodovaly a rozhodují o věcech ke kterým nemají žádný mandát. S tímto co v současnosti s lidmi provádějí nikdo z nich do voleb nešel. Veškeré tyto odporné elity by měly být veřejně souzeny a následně odstaveny od moci. Samozřejmě i se svými kmenovými politickými subjekty, jež je delegovaly na současné posty. Nemají morální právo dále vládnout, protože mají na rukách krev vlastních lidí.

Merkelová či Hollande a jejich soukmenovci přivedli Evropu do svízelné situace

Pozor je třeba si dávat na následné kroky Evropského společenství a jejich mocenského nástroje kterým je NATO. Pakliže se to v Evropě začne nějakým zásadním způsobem mazat a současné mocenské pokřivené struktury budou dále u moci a nepodaří se je odstavit a nahradit novými pronárodními strukturami, tak dalším krokem současných elit je předem naplánovaná restriktivní politika proti vlastním lidem ve smyslu znásobení globální kontroly všeho a všech. Jako záminka bude použit boj s imigrací, což je jen falešná karta kryjící skutečný cíl.

Je nezvratné, že Merkelová či Hollande a jejich soukmenovci přivedli Evropu do svízelné situace. Tato je z morálního hlediska dosti těžce řešitelná, neb cíleně hraje na city lidí. Že je ta hra falešná už mnozí prohlédli, ale je ještě mnoho těch, kteří jak tupé stádo věří tomu co zrádci Evropy typu Merkelové říkají.Chceme li Evropu zachovat pro nás a naše děti alespoň v ucházejím stavu, musíme striktně odmítat jakoukoliv podporu imigrace v masovém měřítku, musíme zlikvidovat protievropsky zaměřené mocenské struktury a odsekat hlavy té globalizační chobotnici.

Rád bych tady na tomto místě vyjádřil svou účast a lítost nad utrpením nevinných Francouzských občanů-nikolikov však Francouzské kolaborantské vládě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.