Petice na podporu fungování dětského hřiště v Sídlišti v Počátkách

03.05.2018 9:35

My, níže podepsaní občané Počátek, prostřednictvím této petice žádáme fungování dětského hřiště v Sídlišti v Počátkách. Jsme proti současnému stavu, kdy je hřiště zavřeno a jeho technický stav není vyhovující.

Petice na podporu fungování dětského hřiště v Sídlišti v Počátkách
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

V posledním roce se nefunkční herní části hřiště pouze vždy odvezly, ale už nebyly opraveny či nahrazeny a nyní je hřiště zavřeno a nelze ho využívat vůbec. Hřiště bylo mezi dětmi i rodiči velmi oblíbené a někdy tam byly děti s rodiči i celé hodiny. Jinou alternativu k tomuto hřišti již nemáme. Na hřišti u autobusového nádraží zůstaly také už jen houpačky, skluzavka nefunguje a není kapacitně pro tolik dětí jako hřiště v Sídlišti.

Děkujeme. 

Za petiční výbor: Lucie Bulíčková, Sídliště 577, 394 64 Počátky Hana Přesličková, Tyršova 665, 394 64 Počátky     

Zastupovat petiční výbor při jednání se státními orgány je oprávněn: kterýkoliv člen petičního výboru (klauzule vyžadovaná §5, písm. 1 zák. č. 85/1990 Sb.)

Petici můžete podesat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Dopis předsedovi vlády

15:48 Milan Knížák: Dopis předsedovi vlády

Dopis Milana Knížáka předsedovi vlády Petru Fialovi.