Petr Hampl: Včera bylo pozdě

06.02.2021 18:02

Glosy Petra Hampla

Petr Hampl: Včera bylo pozdě
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Konečně!!! Včera bylo pozdě, každý den zpoždění znamená minimálně sto mrtvých a další bankroty. (Babiš a Prymula už dělají ruské vakcíně cestu do Česka ZDE)

Na tomhle vidíme ten rozdíl mezi Babišovou vládou, která je neschopná a zkorumpovaná. Její opatření jsou neobratná a místy iracionální, ale nakonec přece jenom něco podnikne. A mezi vládou premiéra Bartoše nebo premiéra Fialy, která by nechala zemi devastovat tak dlouho, až na nás zbude něco od amerických firem.

Zároveń vyjadřuji zklamání nad SPD. Místo, aby už několik týdnů tlačila premiéra tímhle směrem (dovezte Sputnik), nechala se strhnout konspiračními skupinami zcela izolovanými od většinové veřejnosti. K Trikoloře se už nevyjadřuji, to je ztráta času.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…