Petr Jánský: Ukradpero lže, jak když tiskne

18.04.2011 12:42

Světově nejsledovanější záběr na you tube. Ve 168 Nora Fridrichová též ukázala, jak Ukradpero prohlásil, že nešlo o bůhvíjaké pero, ale o propisku. Následoval záběr plnícího pera vykládaného polodrahokamy. Ke svým titulům připojil Ukradpero titul Lhář.

Petr Jánský: Ukradpero lže, jak když tiskne

Už dříve Jakub Patočka napsal http://www.denikreferendum.cz/clanek/10093-vaclav-klaus-je-zlodej-a-lhar-nemuze-byt-ceskym-prezidentem, že Ukradpero by neměl být naším prezidentem. Měl prý sen, že všechny noviny píší: „Ukradpero je usvědčený zloděj a lhář. Měl by rezignovat."

Nikoliv, jedny jediné noviny LidovéPrávoDnes nic takového nepíší a psát nebudou.  Dnes ráno nám Ukradpero sděluje, že nestudoval Bártův traktát, že za vším máme hledat duo Kočí - Tluchoř. Nepřijímá hru na porušování ústavy. Kdyby podepsal, padla by prý vláda.

Chápejte, Ukradpero má starost o vládu. Takže s nějakým perem ho neobtěžujte. Vše zameteme pod koberec a Ukradpero, který nám 20 let lže, bude v klidu a pohodě lhát dál. Přímo pod vlajkou Pravda vítězí.

Dále čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.