Ředitel olomoucké pobočky: „Po letech je čas na změnu“

16.09.2015 10:12

Olomouckou pobočku Vojenské zdravotní pojišťovny ČR vedl dlouhých devatenáct let. To byl důvod, proč se inženýr Jiří Kropáč rozhodl pro změnu.

Ředitel olomoucké pobočky: „Po letech je čas na změnu“
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

„Psychologové říkají, že zaměstnání se má měnit po šesti letech. Já jsem ředitelem v Olomouci více než trojnásobnou dobu, a proto jsem účast ve výběrovém řízení chápal jako osobní výzvu,“ říká Jiří Kropáč, k možnosti stát se ředitelem regionální pobočky Všeobecné zdravotní pojišťovny v Brně.

Jedním dechem dodává, že to vůbec nebylo lehké rozhodování, protože ve Vojenské zdravotní pojišťovně má s vedením i se všemi kolegy výborné vztahy a za ta léta mezi nimi má i spoustu opravdových přátel.

„Není za tím cokoli negativního. Naopak odcházím s dobrým pocitem, že moje práce tady přinášela pozitivní výsledky. Za to bych chtěl poděkovat zejména svým kolegům,“ říká Jiří Kropáč, který se na odchodu dohodl s vedením pojišťovny.

„Děkuji panu inženýru Kropáčovi za ohromný kus práce, který v Olomouci odvedl, a do další etapy jeho profesní dráhy mu přeji mnoho úspěchů,“ uvedl generální ředitel VoZP ČR MUDr. Karel Štein.

Jan Mates

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.