Robert Troška: Podpořte kardinála Duku

13.02.2018 10:30

Určitě jste zaregistrovali další z řady nevybíravých útoků na pana kardinála Duku, tentokráte ze strany tzv. křesťanské kavárny. Podpořte pana kardinála Duku v petici, která je určena pro věřící i pro lidi bez vyznání.

Robert Troška: Podpořte kardinála Duku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kardinál Dominik Duka

Skupina jedinců nazývající sama sebe „křesťanskými aktivisty“ odeslala poštou do Říma dopis, ve kterém kritizují „hnědnutí“ katolické církve a požadují neprodloužení biskupského mandátu kardinálu Dominiku Dukovi.

Dopis je prý neveřejný a podepsalo jej 100 laiků. A text dopisu prý přečtou až ve středu 14.2 na náměstí před Arcibiskupským palácem, kde o desáté hodině pořádají happening. Nezasvěcenému pozorovateli se při sdělení o počtu sta jedinců vynořuje asociace se zvacím dopisem (také tajným) 101 pragováků, kteří požádali o internacionální pomoc na jaře v roce 1968. Přijely sovětské tanky a jak tato vpravdě internacionální pomoc skončila, víme všichni.

Je až neuvěřitelné, jakým překážkám musí kardinál Duka v poslední době čelit. Vzpomeňme jen na vytrvalý útok tzv. progresivistů požadující radikální změny v katolické církvi, neustálou kritiku ze strany nejrůznějších gay a LGBT komunit proti jeho osobě a v posledních třech letech téměř zuřivý boj fanatických mutikulturalistů i v samotné církvi (tvořící naštěstí zatím menšinu). Pan kardinál dokonce ani nemohl publikovat svůj názor na nelegální migraci v Katolickém týdeníku, který je již delší dobu ve spárech křesťanských neomarxistů.

A proč všechen ten odpor a místy i nenávist vůči kardinálu Dukovi?

Pan kardinál totiž prosazuje tradiční hodnoty jako je rodina, domov, úcta k našim předkům. Kardinál Dominik Duka prokázal své morální kvality již v době komunistických perzekucí, kdy nemohl vykonávat kněžskou službu a byl navíc v roce 1981 odsouzen a uvězněn k patnáctiměsíčnímu žaláři.

Vždy hájil náš národ, nikdy nerozlišoval mezi věřícím nebo nevěřícím, a dokázal se jako jeden z mála vysokých církevních představitelů postavit jasně proti uprchlickým kvótám a dalšímu sociálnímu inženýrství tzv. „progresivistů“!

Pokud skupina jedinců nazývající se „křesťanští aktivisté“ chce vnucovat svou vůli ostatní populaci, pak je třeba, aby slušná mlčící většina tentokráte těmto aktivistům konečně odpověděla:

Text petice

My, občané České republiky, věřící i bez náboženského vyznání, kterým není lhostejný osud katolické církve a naší krásné země vyjadřujeme svou podporu a stavíme se za prodloužení mandátu kardinálu Dominiku Dukovi, arcibiskupu pražskému, primasi českému!

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…