Růžena Chrasteková: Kdo volil Moravce? Kdo neziskovkáře? Zrušíme volby úplně?

29.04.2019 15:29

Alternativní vláda ve studiu ČT měla zase včera zasedání, kde schvalovala, ale i neschvalovala rozhodnutí premiéra a některých oficiálně jmenovaných ministrů. Bizarní komedie v režii zfanatizovaného, nesoudného, už aktivistu Václava Moravce

Růžena Chrasteková: Kdo volil Moravce? Kdo neziskovkáře? Zrušíme volby úplně?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor pořadu OVM Václav Moravec

Sice jsem už také pamětnice (galantnější výraz pro seniory), kterou se snaží nějaká další zbytečná a sosající neziskovka SenSen, prý nenová, v rámci dalšího zbytečného a sosajícího projektu "Médiím na kloub", který prý je vzdělávací projekt na podporu mediální gramotnosti, protože prý další a další průzkumy ukazují, jak je tato osvěta potřeba, a to nejen mezi seniory (doložen jeden jediný průzkum nějaké VŠ s jasně zadaným výsledkem), předělávat a učit myslet žádaně a správně dle nich, ale nepamatuji, že by se politika dělala tak, jak se o to pokouší nechvalně známý moderátor Moravec, za vydatné pomoci opozičního dementbloku a nějakých zbytečných, sosajících neziskovek a spolků, které mají za úkol destruovat, rozbíjet demokratický systém v naší zemi.

Ve studiu na Kavčích Horách, připomínající trefně, přiléhavě klecovou, osíťovanou drezurní arénu, Moravec se svými pečlivě vybranými hosty schvalují, odvolávají a jmenují (nebo jmenování brání, neschvalují) členy vlády. Také se tam schvaluje nebo neschvaluje různá rozhodnutí toho kterého ministra současné vlády s přihlédnutími na názory a argumenty ministrů bývalých, povětšinou pro neschopnost a korupci odejitých ze svých postů. Sporadicky se tam přizve sice nějaký současný politik vládní koalice, aby se jako neřeklo, ale zase - vždy pečlivě vybraný tak, aby jeho názory a stanoviska byla v harmonii s celým tím nepočetným zbytkovým ansáblem zarytých odpůrců vlády, prezidenta a některých dalších zastánců čisté a bezpřívlastkové demokracie.

Nějaký obskurní spolek Milion chvilek pro demokracii, prý "Veřejné služby a služby státní správy", jak se sami nazývají, mají u Moravce také zelenou. Oni sice, samozřejmě, nejsou žádnou součástí státní správy, byť to o sobě tvrdí, ale snaží se mluvit, vystupovat za všechen lid, za všechny občany a voliče i když je, zase samozřejmě, nikdo nevolil.

Tento stát, tuto naši krásnou zemi, by chtěla, jak je zřejmé, řídit spousta lidí, lepšočlověků, které ale nikdo nikam nikdy nevolil a nezvolil. Zaujatým, neobjektivním a už až fanatickým, tragickým Moravcem počínaje, přes různé bizarní aktivisty a darmožroutské, ve vatě neziskovkáře, až po hysterického církevního preláta Duku, který řičí v katedrále Svatého Víta, že církev je u nás nejvyšší instituce a co že si to ten Parlament ČR dovoluje schvalovat či neschvalovat.

O nekonstruktivní, ale hodně destruktivní opozici ani nemluvě. Přílš rychle zpapalášštělí Piráti zatím řádí jak ničivé tsunami zatím jenom v Praze, i když se pokoušejí své stupidní výhřezy zavádět v celém státě. Naštěstí marně. Ostatní strany a straničky (a i ty strany mají zhluboka našlápnuto být straničkami) se chovají přesně jak ten štěkající ratlík, který se snaží kousat do kotníků vítězům, i když některým takovým Petříkům Fialům nechybí obrovitá, až nezměrná, urputná chuť vpochodovat do Strakovky a vládnout. Je to už tady konkrétně nesmírně trapné, směšné až nechutné, jak se sápe po tom premiérování, už předehnal v těch snaživostech i svojí nechvalně známou spolustraníčku jáchcibýtpremiérkou Mirku Němcovou. Ta si ale pro změnu dělá s komicky falešnou skromností zálusk na prezidentku. Zoufalka. Tímto, ale i diktátorským vyhazováním svých členů ze strany a snahou odstraňovat jiné lidi z jiných funkcí, si ODS natolik podřezala větev pro své modroptactvo, že její pád přímo ústy na tvrdou zem je víc jak jistý, přímo nevyhnutelný. Mám za to.

Co si ale tihle zlořádi všichni počnou, až i v dalších volbách dostanou palce dolů, co stupidnějšího ještě zkonstruuje šílený Moravec, kam se vrtnou a hlavně do čeho ještě budou vrtat destruktivní aktivisté a parazitující neziskovky?

Zruší tady volby, anebo se je budou snažit zneplatnit a bude se na jejich přání volit tak dlouho znovu a znovu, až se jim podaří kejklemi různými docílit kýženého pro ně výsledku?
Dovolíme jim to?

Růžena Chrasteková

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla