Sofie Chrtková: Smrt přichází ze Západu

07.11.2014 17:27

Ebola je laboratorně vytvořena, očkování začíná škodit, nikoli pomáhat, geneticky modifikované potraviny časem zahubí nejen lidstvo, ale budou mít plošně vliv na zničení světové flory a fauny, včetně znečištění spodních vod.

Sofie Chrtková: Smrt přichází ze Západu
Foto: Archiv
Popisek: Přenos nakaženého infekcí, ilustrační foto

Ačkoli se do zdravotnictví vydává celosvětově stále více peněz, nemocnost stoupá. Na plánované zredukování lidské populace se vynakládají ročně desítky miliard, stejně jako na přímé zabíjení lidí v různých uměle vyprovokovaných válkách. Vítejte v hororové budoucnosti patologických šílenců, smrtícího koktejlu z USA a EU.

Transatlantická dohoda /TTIP) mezi USA a EU se připravuje tajně. Je-li jakákoli dohoda tajná i pro Brusel – až na pár zasvěcenců, je zákonitě špatná a dá se předpokládat, že má být i před vládami, politiky a občany utajena, aby státy EU, politici, vlády a občané, byli postaveni před hotovou věc, bez možnosti odmítnutí. Půjde s nejvyšší pravděpodobností o velký podvod na občanech EU a odstavení vlád jednotlivých států z jakéhokoli rozhodování, a to za účelem plnění státní pokladny USA. Je třeba bít na poplach již z důvodu sebezáchovy evropských národů. Velmi stručně: dojde-li k podpisu této dohody – budeme si stále dráže kupovat vlastní přežití, nemoci a smrt. A pokud by  se vlády EU z jakéhokoli oprávněného důvodu vzepřely plnit smluvní diktáty třeba z důvodu zdraví a životů občanů nebo z hospodářského a ekonomického důvodu, budou platit zničující miliardy odstupného a pokut nadnárodním firmám, zejména z USA a vlády zcela ztratí jakoukoli rozhodovací moc – vládnout nám budou již jen nadnárodní korporace z USA.

Ekonomika EU je  stále horší, přesto z diktátu Washingtonu se dávají EU sankce Rusku. USA potřebují oddělit hospodářsky i obchodně EU od Ruska přesto, že na sankce vůči Rusku již dnes EU sama tvrdě doplácí, více než Rusko. Je to zcela nepochopitelné jednání EU pro občany EU a vůči vlastním občanům EU!!! Maďarsko uvažuje o vystoupení z EU – a hle, postihly jej sankce z diktátu USA. Kde je svoboda a demokracie? Občané EU jsou stále obelháváni a podváděni. Není už opravdu DOST DIKTÁTU  Z USA?

USA nejsou důvěryhodné, jejich politika je postavena na podvodech a diktátu z pozice síly, jejich ekonomika na válkách a EU, jak víme, je protektorátem USA. Washington nařídí - Brusel plní.

Možná, že nový ministr zemědělství a podpora českých zemědělců, včetně obnovení naší potravinové soběstačnosti je i upřímná a nepřišel s křížkem po funusu  a občané nejsou jako vždy oblbováni, aby byli zticha, než se podepíše TTIP.

Od listopadu 1989 se stalo české zemědělství zcela okrajovou záležitostí a likvidovalo se v zájmu EU. Došlo k totální devastaci našeho zemědělství a potravinové soběstačnosti. Jde o neomluvitelný zločin a žádná EU propaganda či spojenectví jej neomluví. Na dostatku či nedostatku potravin stály  nebo padaly hlavy králů i císařů,  dostatek či nedostatek potravin ovlivňovaly dějinné události, včetně válek. Záměrně zlikvidovat potravinovou soběstačnost, zničit pole a chovy dobytka je a vždy bylo, neodpustitelným zločinem. Tento zločin by měl být co nejdříve napraven i za podpory občanů. Tedy kupujte české výrobky, není jich mnoho, ale méně je někdy i více – i pro naše zdraví. Nedopusťme podepsání TTIP, aby se k nám nedovážely geneticky upravené potraviny z USA a další jedy – pod nekompromisním diktátem a pod miliardovými pokutami, tedy pod nátlakem. Z jedné strany do nás budou cpát jedy, abychom si otrávili organizmus a měli těla plné nádorů a na druhé straně nás budou „léčit“ na nemoci, které nám způsobili – to je obří BYZNYS! Nyní lze  očekávat na "podporu" TTIP další "epidemie" a vybíjení dobytka a drůbeže. Očekávat lze  díky sankcím vůči Rusku různé podivné události, které postihnou zejména zemědělce, neboť bude v EU přebytek  potravinového zboží, který je nutno zredukovat. To nejsou "náhody", ale  jasně řízené akce.

Otázky pro všechny. Potřebovali jsme kdy někoho před r. 1989 z důvodu potravinové nesoběstačnosti? Skutečně si nedokážeme potravinovou soběstačnost obnovit? Je v našem zájmu trávit a následně draze „léčit“ naše děti a sbírat víčka od PET lahví na jejich léčení? Touží být naše ženy a muži sterilní?  Máme mít otrávenou půdu a spodní vody? Musíme si vše toto nechat líbit, protože jsme součástí EU, která není schopna ochránit vlastní občany, ale bude podporovat raději USA v jejich dalších válkách? NEZBLBLI JSME JIŽ ÚPLNĚ!!??!! Cinkali jsme klíči před 25 lety pro nový protektorát, nesvobodu a mnoho dalších kapitalistických neduhů?

Máme přijmout, vítat  a hájit  z rukou vlezdoprdelků USA svoji postupnou smrt a smrt našeho životního prostředí? Nedílnou součástí politiky USA je záměrné ničení životního prostředí a postupná smrt co největšího počtu lidí na Zemi a vzali to opravdu z gruntu. EU o tom ví, proto některé normy týkající se výroby potravin a jejich pěstování nebo chovy, jsou daleko přísnější, než v USA. Podepsáním TTIP nebudeme již chráněni ničím a nikým.

A toto považuji za skutečně závažné. O tom se nemluví, protože v našem Absurdistánu je největším, ba smrtelným nebezpečím  pár trefných „sprostých“ slov prezidenta.

Příčiny tkzv. civilizačních chorob a růst nádorových onemocnění, nejsou způsobené kouřením, ale tím, co dostáváme do těla formou potravinových jedů již nyní, otráveného vzduchu a vody a zcela záměrně  cíleného stresu na občany. Za  posledních několik desetiletí vyhynulo cca 56% zvířat na Zemi, nyní jsme na řadě my. Hynou včely, ptáci a přirození opylovači. Hromadně se vybíjejí hospodářská zvířata pod údajnými epidemiemi i epidemiemi záměrně šířenými v zájmu zisku. A co nezničí jedy, zničí člověk svojí leností a neznalostí („moderností“). Jen poznámkou – není nevýznamné sečení trávy sekačkami, kdy hynou nejen brouci, ale i jejich květinová potrava, zejména důležitá pro včely, které jsou v zemědělství nezastupitelné. Stejně bezvýznamné není ani hnojení různými chemickými přípravky nebo hubení plevele, abychom měli krásný „anglický nebo golfový trávník“ či čistý betonový chodníček. Podřezáváme si pod sebou vlastní větev k přežití. Kupujte americké popcorny na kila a stravujte se v „Mekáči“ – je to moderní a veskrze „americké“. K tomu si pusťte nějaký akční americký brak plný násilí, krve, mordování a mučení žen – čím krvavější, tím lepší a nesundávejte placku s Čírem ani v posteli a učte se nenávidět vše - i sebe samotné, nemocní musíte být tělesně i duševně, aby šel potravinový byznys s farmaceutickým ruku v ruce a tvořily miliardové zisky – ale ne pro vás!

EU zakázala Čechům pěstovat léčivé byliny. S velkou politickou pompou si od tohoto týdne můžeme milostivě zakoupit v lékárně léčivé konopí, ale v této zprávě již nebyla uvedena cena a to, že nikdo z nemocných, kterým se tato „politická milost“ uděluje, na léčivé konopí finančně nedosáhne. Poslední cena byla cca 300,-Kč za gram, nemocný si může zakoupit 30g , tj. za cca 9 tisíc Kč měsíčně, tedy za celý průměrný důchod. (Málokdo ví, že zákaz konopí, kterým se dříve běžně léčilo, uměle a pro odstrašení nazvaný marihuanou, vznikl na základě obchodního konkurenčního boje v USA počátkem min. století mezi  velkopodnikatelem  s pěstováním konopí  a velkopodnikatelem v dřevařském průmyslu, kdy šlo o výrobou papíru, kdy  papír vyrobený z konopí byl mnohonásobně levnější, ale i k přírodě šetrnější. Velkopodnikatel se dřevem se inspiroval u mexických dělníků, kteří kouřili konopí běžně a  v rámci zničení konkurence jej nazval marihuanou, jako zcela „neznámý“ a strašlivě škodlivý jed, protože na kouření pouhého konopí, které znal každý a lékaři jej běžně užívali k léčbě, nemohl vyprovokovat konkurenční a mediální tažení.) Léčivé účinky konopí jsou prokázané i tím, že je léčivé konopí milostivě již dostupné v lékárnách, ovšem omezeně a za drahý peníz, aby se v žádném případě nepoškodil farmaceutický průmysl – opět ohromné pokrytectví vůči nemocným, trpícím bolestmi a jinými nemocemi, aby do sebe dále cpali léky na bolest či jiné, které ničí  časem spolehlivě játra a ledviny. Jde o velký byznys, proto jsou i důchodci, pěstující si pár rostlin na odvary a masti kriminalizováni. Konopí má totiž široké spektrum lékařského užití, prověřené tisíciletími, navíc se konopí snáší velmi dobře s lidským organizmem a není NÁVYKOVÉ.  Víte o kolik by přišel farmaceutický průmysl, kdyby si mohli občané vypěstovat 4-6 rostlin na léčbu, místo drahých a škodlivých léků? Neušetřilily by náhodou zdravotní pojišťovny miliardy, které nyní dávají farmaceutickým firmám? Jenže EU jde ještě dále,  na indexu je houba - choroš, která je lékem na rakovinu a více viz: http://www.czechfreepress.cz/zdravi/eu-cechum-zakazala-uzivat-byliny.html

A zde několik dalších odkazů:

http://svobodnenoviny.eu/gmo-plodiny-likviduji-zemedelskou-pudu-a-monsanto-to-taji-vsemi-prostredky/
http://www.czechfreepress.cz/zdravi/mcdonald-s-gen-technika-v-kurecim-mase-a-kurecich-nugetech.html
http://www.czechfreepress.cz/zdravi/sokujici-odhaleni-proc-zdravotnictvi-nedovoli-lecit-rakovinu.html
http://www.czechfreepress.cz/zdravi/korporace-obcanum-nemate-pravo-vedet-cim-vas-zabijime.html  
http://news.e-republika.cz/article1811-Sou-asna-koncepce-transatlantickeho-trhu-nas-m-e-jednou-zabit
http://www.czechfreepress.cz/zdravi/monsanto-vyvine-vlastni-roboticke-vcely.html

Starší populace si ještě pamatuje, jak chutnalo mléko od krav bez chemie, včetně mléčných produktů, jak chutnal čerstvě upečený chléb z čerstvé mouky, namazaný čerstvým máslem od krav, jaký je i dnes rozdíl v chuti, když si vypěstujete na vlastní zahrádce nechemicky ošetřenou zeleninu nebo ovoce. Zná vůbec dnešní generace vůni rozkvetlé louky plné bzučícího hmyzu a motýlů? Spíše zná smrad z rozsáhlých skladišť a hořících skládek, „zdravý vzduch“ z výfukových plynů  a místo potoků, plných pstruhů, smrduté stoky. Raději se budeme koupat v chlorem ošetřených bazénech, než v čisté řece či rybníku. Z lesů se pomalu stávají jen ostrůvky stromů, protože se kácí, co a kde se dá. Raději zdražit uhlí natolik, aby občané topili dřevem, dnes také drahým, takže se kácí načerno vše, co a kde se dá. Zvěř se zdá „přemnožená“, protože díky kácení lesů – jejich přirozeného domova, se jim snižuje životní prostor, tak ji také „zredukujeme“ do restaurací, nejen našich, ale německých a rakouských.

P.S. Váda má slavit 17. listopad, občané by si měly 17.11.  zapálit svíčky a držet smutek za smrt Československa a znovu oprášit písně Karla Kryla.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …