Stanislav Kliment: Odposlech Putina? Informace hodná pozornosti

12.03.2017 7:34

V Kremlu považují za hodnou pozornosti informaci o pokusech „odposlouchávat“ ruského prezidenta Vladimira Putina ze strany USA, prohlásil podle agentury Sputnik tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov žurnalistům.

Stanislav Kliment: Odposlech Putina? Informace hodná pozornosti
Foto: kremlin.ru, tan
Popisek: Vladimir Vladimirovič Putin, prezident Ruské federace

„Spolu se vším světovým společenstvím jsme věnovali pozornost těmto publikovaným informacím. Samozřejmě, jsou hodné pozornosti a je potřeba je pozorně číst," řekl Peskov. Tiskový mluvčí prezidenta zmínil, že ve Washingtonu neskrývají, že aktivně odposlouchávají ruské oficiální představitele, například ruského velvyslance v USA Sergeje Kisljaka. „To nikdo neskrývá.

Proto zde není ani nutné otevírat WikiLeaks, je snadné se dovtípit," dodal Peskov. WikiLeaks uveřejnila předtím více než 8,7 tisíce dokumentů a souborů z vnitřní sítě Střediska kybernetické rozvědky, jež se nachází v sídle CIA v Langley. Web sdělil, že první část publikace činí méně 1% celkového objemu dokumentů.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla