Svatopluk Otava: Cyril Svoboda se děsuplně ztrapnil. Dokonce i moderátorská hvězda ČT byla zaskočena...

20.02.2016 11:19

Turecko musí být náš spojenec, migrační krizi musíme zvládnout jen v celoevropském (bruselsko-sovětském) kontextu, jiné řešení neexistuje. Názor většiny prostě není rozhodující. Politikové jsou jen tehdy hodní tohoto jména, když se nebojí postupovat proti názoru obyvatelstva. Obyvatelstvo je totiž jen obtížným plebsem, který nás („elity“) sice živí, ale jehož poddanský stav stačí „pocukrovat“ jen jednou za čas, v době (domnělých) voleb.

Svatopluk Otava: Cyril Svoboda se děsuplně ztrapnil. Dokonce i moderátorská hvězda ČT byla zaskočena...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Cyril Svoboda

Takto odhodil v pořadu ČT-24 – INTERVIEW demokratické mimikry Cyril Svoboda. Dokonce i moderátorská hvězda Witovská byla občas zaskočena tím, jak pravdoláskař s chutí naplňoval standartní kolaborantská zadání a pobízel k výprodeji zbytků české státnosti ještě mnohem dál, k vyšším cílům a zářným islámským zítřkům.

Prý dobyvatelský osmanský proud nejde zastavit jinak, než v součinnosti s jeho původcem Tureckem, které je našim spojencem v NATO a tak zkrátka musí být i našim „spojencem“ při plánu dobytí Balkánu a Východní Evropy. Vydírané, islamizované a Američany okupované Německo zkrátka bude hrát hlavní roli a osmansko-alemánský pakt Mutti Merkel je tou jedinou možností, jak se dostaneme do islámského ráje. „Spolupracovat“ na vlastní okupaci zkrátka musíme. Kdyby se totiž jednotlivé země neokolonizovaného Balkánu a V-4 snad hodlaly bránit v duchu svých tradic, vše by mohlo skončit jako v Bitvě u Moháče nebo  v Bitvě u Vídně, dal bývalý ministr zahraničí blýsknout zbytkům svých historických, zoufale neutříděných znalostí.

V Bitvě u Moháče (1526) totiž země dnešní V-4 drtivě prohrály svůj boj proti osmanské invazi, zatímco v Bitvě u Vídně (1683) tento boj stejně drtivě otočily i za pomoci Sasů a Bavorů. Zatímco staré země EU u Vídně (Italové a Francouzi) řídily osmanské dělostřelectvo a ženijní práce, Poláci krváceli na obranu křesťanství, stejně jako nemnozí obránci Vídně českého velitele Kašpara.  Po osmanském úprku nastalo tradiční odměňování dle zásluh. Polský král Jan Sobieski byl vyštípán, hrabiví Habsburkové měli konečně celé mocnářství pro sebe a všeobsažné „němectví“.

Že se takovouto ignorancí „katolický“ vykladač historie děsuplně ztrapnil, vůbec nevadí. Kdo by si ještě dnes pamatoval jakýsi dějepis, komu by snad záleželo na čemsi, jako je vlast či rodina? Vždyť přece na mínění obyvatel jakýchsi Čech, Moravy, Slovenska atd. vůbec nesejde. Dle pana Svobody „elity“ a „politikové“ musí klíčová rozhodnutí činit i proti vůli těch, kteří je volili. Princip zastupitelské, přímé nebo jakékoli jiné demokracie, jež korytáře vyzdvihl k plným žlabům, exministr jaksi „zapomněl“ zmínit.

Též O kohoutkovi a slepičce náš bývalý ministr zahraničí v televizním přenosu srdečně povyprávěl. Když prý cosi „zásadního“ chtěl prosadit u tehdejšího spolkového rezortního kolegy Joschky Fishera, onen je odeslal za Poláky, aby prý napřed přesvědčil je. Poláci jej odeslali za Dány, Dánové za….., vlastně se jaksi nic nedohodlo ale diplomatický „majstrštyk“ spočívá právě v tom jednání, jednání a jednání… Tož, tak se to musí dělat, když jeden „bojuje“ za myšlenky a „hodnoty“. Jinými slovy – budeme raději platit vyděrači za to, že nám ze špajzu bude krást po částech a z toho zbytku budeme živit loupežníky, než abychom zloděje klepli přes prsty a vysvětlili mu rázně, že živit se musí za své, jinak dojde k úhoně.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Mafiozní manipulace před volbami do EP pokračují

15:57 Jiří Paroubek: Mafiozní manipulace před volbami do EP pokračují

Zdá se, že mainstreamové agentury pro výzkum veřejného mínění tvoří nerozbornou jednotu.