Svatopluk Otava: Evropa volí sebevraždu namísto boje o záchranu

20.06.2016 11:45

Předválečná hysterie v degenerované a islamizované Západní Evropě kulminuje. Protiruské mediální přípravě na sebevražedné východní tažení je podřízeno vše. Ekonomika, kultura, sport. Pasívní, zblblé obyvatelstvo má dvě možnosti. Ta věřící část se může jen zoufale modlit, ta větší bezvěrecká kupovat konzervy. Obojí je marné.

Svatopluk Otava: Evropa volí sebevraždu namísto boje o záchranu
Foto: Archiv
Popisek: Mapa Evropy

Modlitbu nebo konzervu? Pěšky, jako za vozem…

Modlitby jsou marné proto, že kreténské „elity“ připravující budoucí jatka nejsou dílem Božím, ale lidským. A Bůh modlitby zbytků upřímně věřících vyslechnout vlastně nemůže. Zachoval by se „nekorektně“ a „nedemokraticky“. Většina multikulturně obohacených Evropanů v Něj nevěří, tak jaképak copak. Odmění se těm nemnoha, co mu zbyli nejspíše na Věčnosti.

Pořizování válečných zásob též valného smyslu nemá. Debužírování konzervovaných paštik v temnotě podzemních úkrytů nebude pro fajnšmekry to pravé ořechové a beztak je určeno jen pro vybranou část otroků, majících v protiatomových krytech obsluhovat šílence, co tento „luxus“ ve jménu „hodnot“ Starému kontinentu připravili. Zbytku je určeno krátkodobé radioaktivní slunění se…

Kde nás vlastně ti Rusové už napadli? No, všude!

Finišují poslední mediální přípravy. Angličané „úspěšně“ navrtali svůj záchranný člun, zvaný Brexit,mající původně Ostrovany bezpečně vyvézt z oblasti největšího kataklyzmatu. Díru do dna zajistila vražda političky Jo Coxové. A tak se britský tisk raději pustil do konspirací, jak pár stovek ruských fanoušků rozpoutalo na ME ve Francii „hybridní válku“. Inu, novinový papír, stejně jako Internet snese i větší porce pitomin.

Třeba instalaci amerických „protiíránských“ raket v Rumunsku, „zadržovací“, útočné manévry v Polsku, fašistické adorace SS v Pobaltí. Ani kultura nesmí zůstat stranou. A tak komise posuzovatelů mezinárodně ocení  protiruské popěvky tatarské „Ukrajinkyně“, v České kotlině je pak třeba ruský profesionální pěvecký sbor Alexandrovci označován jako invazní armáda, součást to zavilého Putinova plánu na destabilizaci demokracie.

Zdravý rozum diskreditovat, myšlení cenzurovat, jiný názor trestat!

Je to však pořád málo, takže se ještě před válečnou poradou NATO ve Varšavě musí eliminovat poslední ostrůvky odporu východoevropského kanonenfutru proti chystanému vpádu do Ruska. V České republice je nutno dehonestovat posledního střízlivě uvažujícího prezidenta Zemana, na Slovensku podobně racionálního premiéra Fica, v Maďarsku odbojníka Orbána a v Bulharsku „neposlušného“ premiéra Borisova.

Ten posledně jmenovaný dokonce stojí za přemýšlení o nějakém tom výjimečném trestu. Rozhodl se „drze“ sabotovat zřízení spojené Černomořské flotily NATO, které pod záštitou USA navrhují zřídít „hodnotově“ zralí spojenci Rumunsko a Turecko. Co na tom, že v platnosti je dosud černomořská Dohoda z Montreux, která zakazuje pohyb válečných lodí jiných než černomořských zemí v těchto vodách, překročí-li lhůtu 21 dnů?

Sorry Evropo. On ten medvěd ještě běhá…

Však to USA těm Bulharům spočítají ještě lépe než Němci, kteří jim zakázali stavbu energovodů z Ruska, aby si pak sami prosadili ze „sankcí“ podivuhodně vyjmutý Nordstream. Každý přece musí pochopit, že německá energetická infrastruktura bude po vítězné válce sloužit hlavně k placení válečných „reparací“, které už na věky budou ruští agresoři zavázáni poskytovat Evropským hodnotám.

Budou-li však vůbec zbylí Rusové mít čím platit. Při chystaném porcování Ruského medvěda mají přece USA „po právu“ připadnout všechny sibiřské energetické zdroje, jak avizovala již před lety „mírotvorkyně“, balkánská řeznice Madlénka Albrightová. Takže – vlastně bude vše O.K.  I Německo je přece „naším způsobem života“ na věky okupováno USA. Američané budou tudíž moci prodávat ruské bohatství evropským koloniím za „příznivé ceny“, které zajistí smlouva TTIP.

Vypadá to slibně. Moc hezký, propracovaný a sofistikovaný plán na civilizační sebevraždu.

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla