Svatopluk Otava: Vlastizrada je prostě „korektní“

24.07.2016 9:15

Evropský Západ vede dnes neuvěřitelná banda hochštaplerů, od reality zcela odtržených korytářů. Je jasné, že v tomto směru ČR kapitalismus již „dohnala a předehnala“. A přesto se na za našimi hranicemi občas objeví politický výlupek, při jehož vystoupení i otrlý český posluchač jen stěží popadá dech. Třeba takový bavorský policejní šéf Hubertus Andrä.

Svatopluk Otava: Vlastizrada je prostě „korektní“
Foto: muenchen.de
Popisek: Mnichovský policejní ředitel Hubertus Andrä

Tiskovka – umění „korektního“ lhaní

Jeho tisková konference „osvětlující“ pozadí bestiálního islamistického vraždění muslimského fanatika v Mnichově byla neskutečnou bažinou mlžení podstaty  džihádu, jenž proti Evropanům vede muslimský svět. Bavorskou policii totiž ani ve snu nenapadlo věnovat se jasné, horké a i pro laika snadno viditelné islámské stopě. Naopak. Vlastně ani tímto směrem vyšetřovat nezačala.

Zato se při prohlídce vrahova bytu zaměřila na hledání indicií, které by jí „korektně“ umožnily vyrukovat s teorií o „příklonu k násilí“, či „psychické labilitě“ vraždícího monstra. Dotazy krotkých německých žurnalistů se v rámci takto nastaveného diktátu  rovněž nesly ve stylu kalení vody a opíjení posluchačů, diváků či čtenářů rohlíkem. Na jednoho z té žumpy smrdutě dýchla domácká atmosféra českých médií.

Takže jsme se nedozvěděli, zda se příkladně šíitský fanatik ve své „integrované“ rodince náhle posunnil nebo zůstal věrný šíitskému výkladu Koránu a vyslal tak Evropě jasný vzkaz, že v nenávisti vůči křesťanům šíité i sunnité jedno jsou, ale vyložených konin bylo v podání bavorského „Tuhého“ k mání dost. Například „objevný“ nález literatury, jež svědčí o „nepochopitelném“ příklonu nešťastné, citlivé, integrované dušičky k násilí. No, ono totiž páchat vraždění civilistů bez jakéhosi „příklonu k násilí“ snad ani nejde, či ano?

Nikoho se též nenapadlo zeptat, zda si s paralýzou občanského života způsobenou jedním jediným krvežíznivým nájezdníkem německá policie do budoucna hodlá opět popasovat manévry 2 300 příslušníků horečně těkajících policejních sborů posílených o rakouské kolegy. To vlastně nebylo potřebí. Politické i policejní elity se v tomto duchu vyjadřují od Paříže po Berlín (i Prahu) jasně.

Jaká vlastizrada, když v Evropě už nemáme vlasti?

Je to tak, jak to je a my vás, milí občané před hrdla podřezávajícími otrokáři ochránit nedokážeme. Smiřte se s tím.-  Ani slova omluvy nebo sebereflexe, žádná snaha o narovnání nepřirozeného stavu signalizujícího aspoň pokus o nápravu vlastních chyb. Žádný náznak pudu sebezáchovy, kromě sobězachování svých vlastních pohodlných seslí. Prostě – vlečeme vás do otroctví, ale platy máme krásné….., vlečeme vás do otroctví, ale když je to přece tak „korektní“…., vlečeme vás do otroctví, ale vlastizrádci nejsme, poněvadž vlasti a národy už zkrátka nejsou….

Svět snad ale dosud nepatří křivým muslimským šavlím nesoucím multikulturní „osvětu“ a „sbližování“. Evropa snad aspoň z části není ochotna podmanit se imámům havlíkům a sobotkovským poseroutkům…! Nicméně je nikoli za pět minut dvanáct, ale za pět vteřin…!

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…