Tomáš Škvrna: Brexit - sice to nebude žádná výhra, ale Britům držím palce

22.06.2016 20:36

Blíží se nám referendum o vystoupení Velké Británie z SESR (svazu evropských socialistických republik, neboli EU). I když si myslím, že ani jeden výsledek nebude žádná velká výhra, přeju Britům, aby se nechali papaláši z bruselského politbyra i jejich přisluhovačů v Británii zastrašit a výsledky referenda vyzněly pro výstup z SESR.

Tomáš Škvrna: Brexit - sice to nebude žádná výhra, ale Britům držím palce
Foto: archiv tan
Popisek: Brexit

Blíží se nám referendum o "brexitu". Média jsou toho plná a jak vepříci v bruselském politbyru, tak naprostá většina "eurofilů" mají gatě čím dál víc hnědé strachy a veřejnost straší pěkně po bolševicku tím, že se dostanou do spárů "druhé strany" (zatímco bolševici tou "druhou stranu" mysleli USA a "Západ", bruselští vepříci a eurofilové naopak Rusko), válkami, hladomorem a koncem světa. Naopak euroskeptici zase na případný Brexit hledí s nadějí.

Ač patřím k táboru euroskeptiků, myslím si, že ani jeden výsledek nebude žádná výhra. Pokud si Britové odhlasují odchod z SESR a nepodlehnou vydírání vepříků z bruselu a jejich nohsledů s cílem zneplatnit výsledky referenda, nastanou pro Británii po přechodnou dobu krušnější časy. SESR jistě na ni vyhlásí různá embarga a jiné sankce, bude ji ostrakizovat a vůbec jí dá tu podlou zradu pořádně sežrat. Odnesou to i ostatní členské státy SESR, neboť bruselští vepříci a jejich nohsledi budou strachy hnědí od hlavy až k patě a budou se stůj co stůj snažit o zabránění k tomu, aby se další "-exit" opakoval, a tudíž budou chtít členské státy SESR o to více šikanovat, zastrašovat a více je držet zkrátka.

To samé (byť třeba v mírnější a "plíživější" podobě) hrozí i v případě, že referendum dopadne v neprospěch Brexitu (což je zřejmě pravděpodobnější) - neboť pro zbabělé a slabošské bruselské vepříky a jejich nohsledy jsou podobné "vzpoury" velkým ohrožení pro jejich teplé chlívečky a pořád plná korýtka - a tak nejspíš za tu "vzpouru" v Británii potrestají a pro jistotu i ostatní státy SESR, aby si příště podobnou "vzpouru" rozmyslely.

Rád bych, aby výše popsané scénáře byla jen moje nadsázka a výsledky referenda neměly takové následky. A jak jsem napsal výše, i přesto přeju Britům, aby se jim povedlo se vymanit z chomoutu SESR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

14:56 Ivo Strejček: Petr Pavel znovu ukázal, že jeho prezidentování je pro naši zemi nebezpečné

Prezident Petr Pavel o sobě v minulých dnech dal vědět. Nemám na mysli jeho jakousi nehodu na motorc…