Václav Husák: Kdy?

11.06.2017 10:55

To je oč tu běží! Nikoli jestli, ale pouze kdy? Ano, píši o blížícím se muslimském teroristickém útoku, jehož obětmi už nebudou desítky, ale tentokrát už stovky domorodců. V tomto případě Evropanů.

Václav Husák: Kdy?
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Rakousko, muslimové

O tom, že to muslimové jednoho dne dokážou, nemůže být pochyb. Stačí jeden snědý, „dobře opásaný“ divák na fotbalovém, tenisovém, či jiném sportovním utkání, jedna „dobře“ zaparkovaná dodávka plná výbušnin. To se při vší úctě k tajným službám a všem bezpečnost­ním orgánům prostě uhlídat nedá.

Pokud se to stane opakovaně a v různých prostředích, nastane v běžném životě Evropanů naprostý rozvrat. Kolik lidí asi přijde na fotbal, koncert, nádraží či letiště, když při každé z těchto situací jim půjde o život?

O tom, že situace s „invazisty“ a jejich pátou muslimskou kolonou rozprostřenou v mnoha evropských zemích směřuje k těmto koncům, může pochybovat jen idiot. A vidíte, jeden z největších a nejvýznamnějších byl 9.června účastníkem Pražské konference o obraně a bezpečnosti na vysoké úrovni. Tento ignorant - předseda Evropské komise Jean Claud Juncker – místo aby hovořil o tom, jak po dlouhých letech váhání a předstírání aktivit ko­nečně začnou evropské instituce organizovat skutečnou ochranu hranic proti muslimským hordám, si dokonce dovolí veřejně kritizovat Českou republiku za to, že nehodlá po vzoru některých evropských zemí spáchat pod jeho vedením „národní sebevraždu v přímém pře­nosu“.

Škoda, že neexistuje trestný čin „evropozrady“.  Kandidátů na stíhání tohoto provinění a přísné potrestání by bylo mnoho, včetně většiny českých europoslanců. Jestli se Evropané ještě někdy vzchopí k nějaké skutečné fyzické obraně své svobody a zbytků evropských kulturních hodnot, neměli bychom na tyto zrádce zapomenout.

Zatím neděláme nic víc, než že vzdáváme úctu zavražděným a jako ovce čekáme na po­rážku, která s jistotou přijde. Jen zatím ještě nevíme kdy?

Václav Husák

Vyšlo na Vasevec.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…