Václav Husák: Ženy nás, muže, sexuálně obtěžují

11.08.2018 20:18

Pro pořádek však musím přiznat, že ne všechny a ne vždy. Ale je toho obtěžování opravdu hodně. A to ani nezmíním případnou návštěvu koupaliště, kde ženskou prdelku často „zdobí“ jen uzoučký proužek textilu, mnohdy dokonce prakticky neviditelný.

Václav Husák: Ženy nás, muže, sexuálně obtěžují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sex. Ilustrační fotografie.

A tak je to pořád. Pravděpodobně to bude nekvalitou dámských oděvů a prádla. Jak jinak lze vysvětlit, že mnoha mladým ženám z „neznámých důvodů“ nedrží u výstřihu několik zapnutých knoflíčků, jiným prosvítá prádélko, dalším z velmi volného trička při předpažení vypadává ňadro. Navíc většina žen ještě krásně voní. Je to jenom náhoda? Ne, není. Je to záměr! Klasické sexuální obtěžování mužů.

A to všechno se odehrává za okolností, kdy v Americe ještě stále probíhá kampaň Me too, kde se tisíce žen rozhodly vyjevit světu skutečně strašlivou pravdu, jak byly často před několika desítkami let štípány muži do zadečků, případně i jinak sexuálně obtěžovány.

I když už mi je přes sedmdesát let, dobře si pamatuji spoustu případů, kdy prokazatelně jediná spolehlivá cesta mladých hereček k roli, a to i u nás, vedla přes postel producenta, režiséra či jiné důležité osoby. A ani tehdy ženám knoflíčky u výstřihu moc pevně nedržely.

Vrcholem sexuálního obtěžování mužů je však účast héreček na každoročním vyhlašování Oscarů a filmových festivalech. Plocha látky, použité na jejich šaty, by kdysi byla tak akorát na plavky. Odečteme-li ještě podíl látky téměř dokonale průhledné, můžeme konstatovat, že mnohé z účastnic jdou po červeném koberci prakticky nahé.

Je tohle nějaká spravedlnost?

P.S. Spravedlnost, nespravedlnost. Jen ať nás ženy takhle krásně obtěžují i nadále!

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…