Václav Řehák: Mladá muslimka plánovala vraždit Angličany

30.04.2017 13:43

Včera večer byla v Londýně Policií postřelena žena 20 let. při zatýkání - podezření z účasti na teroristickém spiknutí. Kupodivu se nevinní obvinění bránili střelbou proti policii.

Václav Řehák:  Mladá muslimka plánovala vraždit Angličany
Foto: pixabay.com
Popisek: Londýn

Přestože zasahující policisté byli ohroženi na životech, snažili se jí policejní lékaři pomoci, ale ona křičela: "Nedotýkejte se mého těla, Nesahejte na mě. Ne, ne, ne". prý volala cizím přízvukem. Mladá muslimka měla burku nasáklou krví, a na nosítkách při cestě do nemocnice téměř zemřela.

Je to první takto zraněná teroristka žena - ve Velké Británii. Policie doufá, že bude prý spolupracovat, je ve vážném, ale stabilizovaném stavu v nemocnici. Další aktivní účastníci teroristického spiknutí 43, 28, 20 a 16 let jsou ve vazbě. Doporučuji se podívat na obrázky ve článku, i video. Je to hodně vypovídající (ZDE).

Vyšlo na eurabia.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.