Václav Vrána: Lhaním politici zašťiťují všechny svoje lumpárny

08.08.2012 22:40

Každý z nás v životě zalhal, jeden lže více, jiný méně, ale lhaní politiků má naprosto devastující dopad na všechny obyvatele Česka.

Václav Vrána: Lhaním politici zašťiťují všechny svoje lumpárny
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ve sněmovně se schyluje k hlasování o důvěře vládě

Bohužel, hlídací pes pravdomluvnosti politiků a to média, především Jasánci z tisku jim to usnadňují, protože místo toho, aby neustále čenichali, jak to s pravdomluvností politiků je, tak bez ověření papouškují jejich prolhané souvětí, protože každému českému politikovi, když otevře hubu, tak mu z ní vyletí smrad a nebo grandiozní lež.

Pro Česko platí jak ušité!

Začnu srandaprčem v r.1989. Označení srandaprč na tuto šaškárnu sedí jak ulité, protože nic jiného to nebylo.V ten moment, jak se začal hroutit komunistický kolos na hliněných nohou a to Sovětský Svaz, bylo jasné, že celá Jaltská konference jde k čertu a kdo se dorve ke korytům jako první, ten vyhraje. Stejně tak bylo samozřejmé, že na startovní čáře stáli v prvních řadách ti největší komunističtí hajzlové, především kariéristé, kteří pak po vzoru soudruha Tlustého všude na potkání každému vyprávěli, že byli v KSČ nikoliv z přesvědčení, ale aby komunistům škodili tak nějak zevnitř, což zní velice úsměvně, ale v tom, že nebyli v KSČ z přesvědčení, tak v tom měli pravdu, jen ty škody, které údajně způsobili, jaksi neuměli pojmenovat.

Co mě na tom fascinovalo, jak dokázali tito hajzlové zfanatizovat dav, někdy to na náměstích v ČSSR vypadalo jak na sjezdech nacistů v Norimberku, akorát, že místo hajlování zcela zblblí občané roztahovali prsty do V, jak kdyby měli mezi nimi plíseň a ti, co měli amputované některé prsty uvažovali dokonce o sebevraždě a vznikl nějaký zatím nevysvětlitelný folklor cinkání klíčema, dokonce se vyskytly případy, že sebou někteří zcela zblbí magoři tahali svazky klíčů o hmotnosti až 50-100 kilo.

Samozřejmě ti, co to měli dopředu naplánované, věděli moc dobře, že společnost ovládne Svatá Trojice a to PENÍZE, POLITIKA, ZLOČIN, ovšem zřejmě ani sami osnovatelé falešného převratu ještě v té době neměli ucelenou představu, jak tuto svatou trojici skloubit tak, aby nebylo možné mezi jednotlivé tři svaté vrazit klín tak, aby co nejvíce znesnadňoval její celistvost. Každopádně všichni ti komunističtí ředitelé národních podniků, jejich náměstci a další komunističtí pohlaváři velice záhy pochopili, že celistvost této mafiánské technologie je možno udržet jedině lhaním. Lhát, lhát a zase lhát se stalo českým národním symbolem té doby a v podstatě gauneři tímto lhaním ovládají a manipulují celou společností doposud.

Jako vzor lhaní a oblbování obyvatel lze považovat situaci kolem privatizace, již od počátku sranda prče ekonomičtí odborníci ze západních demokracií a vyspělých ekonomik varovali tehdejší, již přebarvené vepře u moci tehdy ještě v Československu, že divoká privatizace bez co nejlépe připravené legislativy může vést k ekonomickému kolapsu, ale chrochtající vepři z řad převlečených komunistů doslova svým lhaním, že k tomu nebyly dostatečné zkušenosti naprosto zastínili nacistického ministra propagandy Goebbelse, který proti nim dodnes vypadá jako komunistický ideolog okresního formátu. Samozřejmě, že zkušenosti by byly a téměř všechny vyspělé západní ekonomickés státy, dokonce i včetně Ameriky nabízely svoji pomoc v této oblasti, ale prostě ze strany tehdejších nových mocipánů nebyl účelově žádný zájem, moc dobře věděli, že kvalitní legislativou by se totální rozkradení státu protáhlo o delší dobu několika desetiletí navíc a to nemohli dopustit.

A již mírně vystřízlivělí občané na to začali čumět s otevřenou hubou jak telata na nové vrata. Nově se formující česká mafie se zaštítila sebestředným Narcisem Klausem, kterému stačilo jenom zalichotit, jaký je to výborný ekonom a ten doslova blahem sral magi v kostkách, navíc celosvětová politika hrála těmto šmejdům do karet, protože SSSR se sám drolil jak mrazem rozpukaný pískovec a tam tato Svatá Trojice již začínala nabývat obludných rozměrů a tak čeští mafiáni měli volné ruce a kryté záda ještě stále zblblými českými voliči. Rozpad Československa byl již jenom logickým vyústěním vandalského plenění jak movitého, tak peněžního majetku státu a soudruh stát z toho vandalismu vlastně už koncem 90.let vyšel otrhaný a orvaný jak ten nejposlednější bezdomovec.

Ono totiž na rozpadu státu měli největší podíl slovenští nacionalisté, kteří ovšem nacionalismus používali jako zástěrku ke stejnemu plenění, jako Češi, jenom že Mečiar, za komunistů průměrný podnikový právník ve sklárnách Nemšová sral na Narcismus a byl daleko racionálně vychcanější než Klaus a v čele Slovenských gaunerů měl stejný cíl, rozkrást si jenom svoje slovenské pískoviště a Češi ať si naserou a rozkradou si Čechy a Moravu, zatím co Klaus stále se stejně přiblblým a totálně hloupým úsměvem, nebo spíše úsměškem zastřešoval českou mafii a myslel si při tom, že je nejlepším ekonomem posledního tisíciletí na celém světě, no a plenící vepři mu pochlebovali takovým fofrem, že Klaus ani nepostřehl, že je obyčejnou loutkou v rukou těch největších převlečených komunistických grázlů.

A mottem toho všeho bylo a stále je, lhát, lhát, lhát, až z toho mrtvý Lenin začal dostávat kopřivku, protože jeho učit se, učit se, učit se, proti tomu je blábol hodný chovance klecového oddělení v Bohnicích.

Samozřejmě, Svatá Trojice, PENÍZE, POLITIKA, ZLOČIN  existuje všude na světě, ovšem ve vyspělých zemích se daří mezi tuto trojici vrážet stále nové a vymakanější klíny, díky demokraticky ověřené co nejlepší legislativě a tím co možná nejefektivnějším způsobem omezovat její vliv, kdežto v Česku (samozřejmě v Rusku a  v dalších postkomunsitických zemích) je zatím tato trojice tak semknuta, že snad ani dvěma, nebo třem budoucím generacím se nepodaří tento zmetek rozbít.

Nemyslím si, že další volby nějak výrazně ovlivní vliv této trojky na dluhovou krizi, jakékoliv ožebračování celého národa je zase jenom a jenom lež, která má odvrátit pozornost od flikování státního eráru, vykrádaného novodobými mafiány ( s kapitalistama třeba typu Bati to nemá nic společného) a já osobně se bojím, že v brzké době dojde ke zhroucení budoucnosti, ve společnosti se budou poflakovat děti bez vdělání a bez domovů, na druhé straně spektra pak znudění parchanti novodobých zbohatlíků, přičemž obě strany budou mít jediný cíl, vybít svoji frustraci a nudu na zcela frustrované společnosti, která bude mít jediný cíl, boj o holé přežití.

A do toho budeme stále obelhávání politiky a jimi ovládanými médii, že se máme jak na zámku a jsme naprostí oportunisté a revizionisté, že si toho nevážíme a nesepisujeme petice za to, aby nám to co nejdéle vydrželo.

Například takový Kalousek a Nečas už svoje lhaní dotáhli téměř k dokonalosti a lžou zcela bezostyšně, Íčko tomu všemu nasadil korunu prolhaného idiota, když prohlásil, že svoje vykroužkování bere s pokorou, tomu nevěřil snad ani největší blbec z Bohnic a to, že zašťiťování Svaté Trojice lhaním považovali převlečení komunističtí gauneři za prioritu největšího významu svědčí i fakt, že první zákon, který se ve velkpokapacitní sněmovně po ovládnutí společnosti ODS na počátku 90.let projednával a schvaloval, byl zákon o pomluvě.

Je smutné, že informace o tom, že za vlády Íčka na ministerstvu vnitra existoval příkaz, že s veškerými kauzami všech milionových a spíše miliardových podvodů  musely být všetřovateli oznamovány nejprve  policejním šéfům, které měla pod palcem ODS, viz hudební policejní president Martinů a nikoliv státním zástupcům, jak je všude ve vyspělém světě zvykem, ( to se to pak lehce zametaly všechny ty kurvárny pod koberec) kde ovšem jsou státní zástupci, soudci a policejní šéfové voleni veřejností a tudíž kontrolování veřejností a ti jsou opravdu co nejvíce nezavislými na politických gaunerech a nikoliv jak nám lžou čeští politici něco o nezávislostí české represivní moci, která je dosazována právě politiky na téměř doživotí, ( to se pak soudci, státní zástupci a policejní papaláši snadno vydírají těmi, kdo je dosazují, vždyť je to ještě horší jak za komunistů, ti to aspoň nezastírali a každý věděl, na čem je).Tento obyčej a český kolorit s manipulací represivními orgány byl zrušen teprve po příchodu Lessyho na policejní presidium. Proto ta cholerická reakce Kalouska v armádních kauzách, to na vysvětlení řádění toho hajzla v těchto sviňárnách a blábolení Nečase něco o neexistujícím puči nějakých imaginárních plukovníků!

Čili pokud by chtěla tato společnost něco udělat s budoucností, musí nejprve donutit volené politiky k tomu, aby lhali co nejméně a ne za přistižení při korupci, ale za přistižení při lhaní by měly následovat u všech politiků co nejtvrdší tresty a postihy, protože korupce je už pouze důsledek lhaní.

Publikováno se svolením vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

13:04 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

Oswald Spengler, německý filosof dějin (25. května 1880, Blankenburg – 8. května 1936, München), do …