Vaše Věc: Morální otupělost hnutí ANO nezná mezí

04.06.2016 16:00

V hlavních, mainstreamových, českých médiích se příliš neobjevila informace, podle které hnutí ANO v minulých dnech obdrželo od tabákové společnosti dar na svůj účet na vedení volební kampaně k volbám do krajského zastupitelstva ve výši 500 tisíc korun.

Vaše Věc: Morální otupělost hnutí ANO nezná mezí
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Vicepremiér Andrej Babiš

Je neuvěřitelné, že se ti, kdo v hnutí ANO rozhodují o financích hnutí, vůbec nepozastavili nad tím, že tabáková firma chce na účet hnutí ANO poslat 500 tisíc korun, a to pár dní po hlasování o protikuřáckém zákoně v poslanecké sněmovně.

Je to skutečná mravní otupělost arogantních lidí, kteří se domnívají, že se jim nemůže nic stát. A je také zajímavé, že Babišova média, která jinak s chutí píší o nejrůznějších kauzách či pseudokauzách, naposledy o pseudokauze bytů ministra průmyslu Mládka, který svou kvalifikovaností A. Babišovi ve vládě obzvlášť pije krev, se tomuto velkému mravnímu problému zcela vyhnula.

Je to neuvěřitelný důkaz konfliktu zájmů, kdy je zřejmé, že Babišova média v této záležitosti mlčí prostě proto, že jsou Babišova.

V každé jiné zemi by znamenalo přijetí takovéhoto úplatku ze strany tabákového koncernu v daných souvislostech pro politickou stranu polibek smrti. Hnutí ANO se však ani nezapýří. A že by snad uvažovali o vrácení té částky, to ani náhodou. Babiš zkrátka alespoň ušetří 500 tisíc na volební kampaň…

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.