Vaše Věc: Zničí se ČSSD sama?

23.01.2017 20:36

Ministr vnitra Chovanec, zřejmě z pozice prvního místopředsedy ČSSD, chce radit Evropě, a zejména zkušeným vyjednavačům EU, jak to mají dělat.

Vaše Věc: Zničí se ČSSD sama?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr vnitra Česka Milan Chovanec

Ohlásil, že Česko by mělo začít o brexitu s Velkou Británií vyjednávat samo. Tento nápad nemá ani logiku, ani není rozumný, a tudíž není užitečný. Otaáka zní, proč by Velká Británie jednala o brexitu s Českem. Na tuto otázku však neexistuje žádná racionální odpověď. Velká Británie k takovému jednání prostě žádný důvod nemá.

M. Chovanec tak pokračuje v návrzích, které mu podle jeho „moudrých“ rádců mají přinést politické body, jež ztratil počátkem léta, když se intenzivně věnoval problematice reorganizace policie. Jedním z těch nápadů byl před pár dny „skvělý nápad“ na „amerikánské“ rozšíření a použití zbraní „k ochraně republiky“…

ČSSD dělá prostě jednu politickou chybu za druhou. Není nikdo, kdo by její vedoucí činitele v nápadech, které by neměly být příliš ventilovány mimo diskusní místnosti, mírnil. Pokud by se jednalo o jeden úlet, ještě by to šlo. Ale jde přímo o seriál úletů, což se nemůže neprojevit ve snižující se podpoře této strany.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…