Viktor Lošťák: Už se u nás zakazuje demonstrovat proti islámu. Začíná jít do tuhého

29.07.2016 19:18

Brněnský magistrát zakázal konání demonstrací před mešitou na Vídeňské ulici. Zcela souhlasím, vyhrocená situace posledních dnů hrozí, že shromáždění se zvrhne ve vypalování domů. Zdůvodnění je však neuvěřitelné.

Viktor Lošťák: Už se u nás zakazuje demonstrovat proti islámu. Začíná jít do tuhého
Foto: bystrcaci.cz
Popisek: Viktor Lošťák

„V parku je tráva. Když naprší, může se tam třeba někomu svézt noha a zraní se. Z bezpečnostních důvodů nemusíme akce povolit,“ zdůvodnil rozhodnutí radnice tajemník Brna-střed Petr Štika.

To je tak komunistické... Neříct pravdu, nikdy a nijak, za žádnou cenu nepřiznat, že obyvatelstvo je už natolik rozzuřeno, že představuje sud s prachem. Kdyby přiznali pravdu, přiznali by zároveň, že vše, co tvrdili a tvrdí, byl omyl. Že přítomnost muslimů představuje riziko pro bezpečnost ve městě.

Takže přiznali víc. Nejen svůj omyl, ale i to, že budou ve falšování reality pokračovat až do hořkého konce.

Odstup, ty zbabělče a lháři!

Martine Freunde, jsi zbabělec a lhář. Víc imigrantů znamená víc mešit a víc mešit znamená větší riziko. V tom jsi lhal a lžeš. A jsi zbabělec, když dnes ty ubohé úředníky nutíš tvrdit, jen abys nemusel přiznat chybu, že riziko plynoucí z přítomnosti mešity představuje uklouznutí na mokré trávě. Martin Freund, brněnský zastupitel z hnutí Žít Brno, jemuž platíme padesát tisíc měsíčně za jeho plány integrace uprchlíků, odmítal a odmítá vidět realitu.

"Vytvoříte-li si myšlenkovou linku „projekt pro integraci = Brno bude přijímat více uprchlíků, než kdyby ho nemělo = V Brně bude víc mešit = V Brně vzroste kriminalita/nezaměstnanost“ a poté po mě chcete odpověď, pak se ji logicky nedočkáte," popíral Martin Freund jakoukoli souvislost mezi imigrací a ohrožením bezpečnosti ve městě. Nepřesvědčí ho nic, nikdy neuzná svou chybu.

Zbabělec a lhář. Odstup, Freunde.

Převzato z autorova blogu, titulek upraven redakcí.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…