Viktor Vereš: Nová americká doktrína – Znič všude všechno!

01.04.2016 8:35

E. Snowden dnes zveřejnil tuto novou nejtajnější doktrínu!

Viktor Vereš: Nová americká doktrína – Znič všude všechno!
Foto: Wikipedia.
Popisek: V civilu šéf amerického kosmického programu Wernher von Braun.

První americké doktríny nebyly psané, ale bohulibé křesťanské osídlování Ameriky pod doktrínou: Mrtvý indián – dobrý indián bylo téměř 100% úspěšné.

Americký kosmický program pod vedením Wernhera von Brauna, autora nacistického bombardování Londýna raketami V1 a V2, značil upgradování doktríny na: S fašisty na věčné časy! Ta byla masivně rozvíjena s jihoamerickými fašistickými diktaturami vraždícími demokratickou opozici po desetitisících.

Staronová doktrína: Dejme šanci válce, byla uplatňována po celém světě (Vietnam …Irák, Lybie až málem Sýrie a Ukrajina), ale místní obyvatelstvo nebylo po masakrech kupodivu USA nakloněno.

Co s dobitým územím? Zde se hodila doktrína Zkurvysyn, ale náš zkurvysyn (Our son of a bitch)!

Když ani to není úspěšné, přichází na řadu doktrína: Znič vše, co jde zničit! Většinou bombardováním a podporováním největších místních náboženských fanatiků, kteří dílo zkázy dokonají (Afghánistán, Libye). Upadající USA s prakticky zlikvidovanou střední třídou potom vypadají docela OK.

V případě EU bylo vynecháno bombardování (s tím ilegálové teprve začínají v malém na svých tělech) a islamističtí fanatici jsou do EU dopravováni pomocí spřátelených politiků jako je Merkelová a Američan i s českým občanstvím Dienstbier. Roli místních náboženských fanatiků hrají katolíci Schwarzenberg, Kalousek, Sobotka, Halík a další.

Pěkný aprílový den přeje Viktor Vereš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.