Vladimír Ustyanovič: Topolánek a Rudá armáda

11.05.2019 8:55

Mirku Topolánku, při osvobozování Československa padlo 150 tisíc vojáků Rudé armády, další desetitisíce zemřely na následky válečných zranění. Tyto skutečnosti může zpochybnit jenom duševní naháč Tvého typu.

Vladimír Ustyanovič: Topolánek a Rudá armáda
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Vycházím z názoru, který jsi publikoval na Twitteru, a to, že osvobození je pouze subjektivní pocit. Tvému subjektivnímu pocitu uniklo oněch 150 tisíc mrtvých vojáků. Tato Tvá rétorika, respektive tento žlučovitý výplach, který z Tebe vypadl, je hoden Josefa Goebbelse. Zřejmě to byl Tvůj velký vzor, když jsi svého času blábolil o Noci dlouhých nožů.

Patříš ve svých prohlášeních mezi  komunistobijce a rusofoby. Mirku Topolánku, buď trpíš ztrátou paměti, nebo jsi zapomněl, z jakého prostředí jsi vyšel. Otec přesvědčený komunista, matka předsedkyně KSČ v OÚNZ ve Vsetíně. Jako všichni vojáci, tak i absolventi vojenského gymnázia mají za hlavní cíl destrukci, což se Ti dokonale dařilo po celou dobu ve funkci českého premiéra. Jediné, co Ti jde, je vulgárně se strefovat do prezidenta Zemana. 

Vladimír Ustyanovič

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…