Žarko Jovanovič: EET schválena, zlodějíčci mají útrum, mafiáni se smějí

11.02.2016 10:12

EET schválena, zase budou pokutováni ti co chodí na červenou a mafiáni se dál smějí, prostě bez dovolení se už krást nebude.

Žarko Jovanovič: EET schválena, zlodějíčci mají útrum, mafiáni se smějí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zasedání poslanecké sněmovny

Dál budeme tupě koukat na to, jak stovky miliard odcházejí nezdaněné do zahraničí a jak v naši zemí přibývá naprostých chudáků a miliardářů. V této zemi je největším proviněním nebýt poslušný zaměstnanec nebo oligarcha.

Mám výborný pocit, koncerny si zlikvidovaly neposlušnou konkurenci a já jim to rád každý den v obchodě zaplatím, aby jejich akcionáři mohli spokojeně usrkávat drink pod palmou.

Další návrh bude, že za ježdění bez lístku v MHD, bude 10 let ostrého žaláře a za vraždu podmínka, protože život občana nemá žádnou cenu, ale majetek v socialistickém vlastnictví, promiňte ve vlastnictví koncernů je nedotknutelný. No a to ještě není konec, budou už jen elektronické peněženky a koukejte utrácet, jinak si na Vás stát posvítí, že podezřele šetříte a nebo něco podezřele vekslujete bokem bez dozoru se sousedem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

20:30 Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

Tento webový vtip připomíná dnes základní problém naší doby: totální nezájem o minulost, ignoranci h…