Žarko Jovanovič: Naše země, naše pravidla, znělo na německo-rakouském pomezí

18.10.2015 18:34

Chcete vidět EU Merkel tzv. "poslušné" a přistěhovalce "vítající" Německo? Koukněte se a posuďte sami, účastnili jsme se na demonstraci bavorské AfD (Alternativa pro Německo), Ne, nejsme sami!

Žarko Jovanovič: Naše země, naše pravidla, znělo na německo-rakouském pomezí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Ne, rozhodně nejsme sami, právě naopak, je nás čím dál tím více.

Koukněte se a posuďte sami, fotoreportáž z demonstrace bavorské AfD (Alternativa pro Německo) se stále rostoucí volební podporou, nyní kolem 10%, pod vedením českého rodáka Petra Bystroně, třeba budeme mít zase německého císaře.

Sebevražednou přistěhovatelskou politiku EU v čele s německou kancléřkou Merkelouvou odsuzuje stále více Evropanů, ale i občanů Německa. Do role vyplašených osamocených chudinek nás stylizují jen média, opak je pravdou podpora svéprávné Evropy s národními státy roste.

Mimochodem, poprvé v životě se mi stalo, že policista donutil vymazat část fotek a chtěl zabavit paměťovou kartu, takže nedělejte si iluze, co bylo a co je, jak se říká, kdo se nepoučil z minulosti, je odsouzen zažít ji znova, nebo taky kdo se nepoučí z cizích a ani vlastních chyb, je nepoučitelný.

Trochu mě to připomnělo zákaz poslechu severokorejského rádia v Jižní Koreji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.