Zdeněk Maštalíř: V pátek třináctého listopadu začala v Paříži s předstihem válka

14.11.2015 9:40

Válka se lží maskovanou za pravdu, válka s nenávistí maskovanou za lásku, válka s totalitou maskovanou za demokracii. Je na čase vytáhnout hlavu z písku a skončit s každodenním pokrytectvím. Nastal čas přestat lhát a nastal čas říkat pravdu. Začněme třeba tím, že budeme nazývat věci pravými jmény.

Zdeněk Maštalíř: V pátek třináctého listopadu začala v Paříži s předstihem válka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předvánoční Eiffelovka

Politická korektnost:

Pokrytectví bránící konstatování zjevných faktů, pokrytectví bránící řešení stále akutnějších problémů vzniklých v důsledku šílené imigrační a sociální politiky.

Multikulturní obohacení:

Není obohacení, ale především import chudoby a kriminality a nyní již i války se stovkami mrtvých během jediného dne. O toto obohacení jsme nežádali a nikdo se nás neptal, zda s ním souhlasíme.

Západní demokracie:

Totalita, kdy o vítězství ve volbách rozhodují jen média a peníze. Nepohodlní politici jsou mediálně likvidovaní, lidé se zbytky pudu sebezáchovy jsou označováni za nacisty, rasisty a xenofoby. Na příkladu imigrační politiky nebo na způsobu projednávání smlouvy TTIP, vidíme, že na vůli voličů již vůbec nezáleží a politické vedení se nebojí rozhodovat v rozporu s přáním naprosté a zjevné většiny voličů.

Média:

Je na čase si přiznat, že média jsou v této válce na straně nepřítele. Dennodenní lži, popírání reality, likvidace nepohodlných politiků a uplatňování dvojího metru, to jsou hlavní znaky dnešních médií ve službách novodobé totality.

Západní boj proti terorismu:

Není boj proti terorismu, ale cílené a záměrné šíření chaosu do celého světa. Po deseti letech údajného boje proti terorismu je mnoho zemí zcela rozvrácených, miliony lidí přišly o život a teroristů nejen že mnohonásobně přibylo, ale šílení vůdci nám tvrdí, že naši vojáci bojují v Afghanistánu a jinde za Prahu a zároveň nám tvrdí, že není jiné cesty, než se starat o bezpečnou dopravu vojáků nepřítele až do našeho týlu. Spojené státy nejsou již naším spojencem. Jsou zcela v rukou spolku šílenců likvidujících pod záminkou boje za demokracii a pod záminkou boje proti terorismu jeden stát za druhým. Statisíce mrtvých a miliony uprchlíků jsou pro ně jen nudná statistika. My jako občané jsme dopustili, aby se naše vlády nechaly zatáhnout do aktivní podpory těchto konfliktů a tak bohužel vina za tato zvěrstva padá i na naši hlavu. To co zažila Paříž, je bohužel i přičiněním Západu dennodenním chlebem milionů obyvatel Blízkého východu.

Ještě stále máme možnost, se těmto lžím postavit. V pátek třináctého se v Paříži poněkud předčasně vyjevila budoucí dennodenní evropská realita a je na nás, zda zůstaneme ignorantskými zbabělci a budeme pasivně čekat, až vraždění propukne i v našich domovech. Nejbližší možnost sdělit svůj názor máte v úterý 17.11. na Václavském náměstí ve 14.00 hod.

Ing. Zdeněk Maštalíř
krajský koordinátor, SPD Plzeňsko

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla