ePortál: Makám 12-15 hodin denně. Krmím státní hydru a ještě poslouchám, jaká jsme to seberanka

25.02.2017 21:12

Jsem živnostník. Dělal jsem jako debil, abych nahonil prachy. Čím víc jsem vydělal, tím víc mi sebrali na sociálu, na zdravotním a na daních. Podotýkám, že nešmelím s Čínou, pracuji rukama a zaměstnance si nemohu dovolit, protože se mi střídají období návalu práce a málo práce.

ePortál: Makám 12-15 hodin denně. Krmím státní hydru a ještě poslouchám, jaká jsme to seberanka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto

Takže jsem zjistil, že poctivou prací nezbohatnu a velký výdělek stejně nacpu státu, a to mi opravdu nestojí za to, abych se strhnul. Sociální systém nevyužívám a zdravotní minimálně, protože kdybych se hodil marod, tak do tří měsíců u mě klepe exekutor. Mám totiž všechno na leasing, protože tenhle super systém nedovolí tomu malému OSVČ ani našetřit na základní výrobní prostředky, neřkuli na auto, dům a podobně.

To jenom vybrané firmy mají deset let daňové prázdniny! Makám 12-15 hodin denně, krmím státní hydru, a ještě poslouchám jaká jsme to sebranka, která nechce platit víc do státního. Jděte do prdele, páni ministři a celá zas.aná vládo. Kdy už vás někdo nakope do prdele? Já to nebudu - já musím makat, abych se vůbec uživil, a kdybych vyráběl takové zmetky a trotloviny jako vy, tak bych už byl na sociálce. A možná by mi bylo líp.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla