Bárta: Má terminátorská strategie - pracovitost, zarputilost a pokora

16.02.2013 17:01

Ve čtvrtém posledním bloku XVI. konference Věcí veřejných došlo k volbě předsedy a jeho týmu místopředsedů. Nově zvoleným předsedou se stal Vít Bárta s počtem 80 z platných 98 hlasů. Do svého týmu místopředsedů navrhl první místopředsedkyni Petru Quittovou, Michala Babáka a Jiřího Lexu.

Bárta: Má terminátorská strategie - pracovitost,  zarputilost a pokora
Foto: Věci veřejné
Popisek: Vít Bárta na volební konferenci Věcí veřejných

Vít Bárta byl konferencí zvolen předsedou strany 80 hlasy z cekových 98 platných hlasů. „Pokud si mě zvolíte za předsedu mám i já své požadavky,“říká ve svém nominačním projevu Vít Bárta. „Prosím o pracovitost a zarputilost pro prosazení mé několikrát dnes zmíněné terminátorské strategie, ale prosím také o pokoru“, dodává.

Anketa

Pozdvihne Vít Bárta VV?

62%
38%
hlasovalo: 5207 lidí
Tak jak učinili všichni nominovaní kandidáti na předsedu strany, kteří dle stanov navrhují konferenci kandidáty na 1. místopředsedu a dva místopředsedy, učinil tak i Vít Bárta. „Za prvé nominuji Jiřího Lexu, šéfa Jižních Čech. Dále nominuji Michala Babáka, který je symbolem toho všeho, co se děje v celé straně, kterému byla zlomena jedna ruka, druhá ruka, jedna noha ale na kolečkovém křesle se nevzdává a  bojuje dál“, říká Bárta ve svém nominačním projevu. 

„Za první místopředsedkyni nominuji první místostarostku v městské části v Brně, která je jedna z našich nejúspěšnějších komunálních političek, Petru Quittovou,“ uzavřel svůj proslov Vít Bárta.  Nyní budou o návrhu hlasovat delegáti na konferenci.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Migrační pakt. Evropské komisi jsme odevzdali část své suverenity

14:02 Vondráček (ANO): Migrační pakt. Evropské komisi jsme odevzdali část své suverenity

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.