Chaloupka (Republika): Vydržujeme si verbež, která nás lynčuje. V Jirkově o tom vědí své

26.01.2014 10:11

Před nějakým časem jsem opět navštívil severní Čechy, po zářijové návštěvě mě zajímala situace na jednom jirkovském sídlišti. O setkání projevilo zájem několik nájemníků bytů v Krušnohorské ulici v Jirkově a moji sympatizanti v Ústeckém kraji. Doslova jsem oněměl, když mi tu nájemníci vyprávěli každodenní soužití s chráněnými parazity. A nešlo o hmyz.

Chaloupka (Republika): Vydržujeme si verbež, která nás lynčuje. V Jirkově o tom vědí své
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

Zároveň v ten stejný den projednávala vláda v demisi zprávu o stavu romské menšiny. A teď dávejte dobrý pozor. Přestože nám Evropská unie diktuje, jak se máme o tuto menšinu starat, a my všichni ji dotujeme z našich peněz, situace cikánů se nelepší. Naopak. Jejich sebevědomí roste, protože za sebou mají EU, vládní zmocněnce a pseudo-neziskovky. Od kapesních zlodějin přecházejí k vyhrožování slušným spoluobčanům. Otázka je, jak dlouho si to slušní nechají líbit..

Čerstvý příklad mám právě z Jirkova. Tam totiž nájemníci jednoho bytu v Krušnohorské ulici museli dokonce zastavit provoz výtahu, protože by se jinak nedoplatili. Takže staří nebo nemohoucí lidé, žijící ve vyšších patrech paneláku, musejí chodit po schodech. Jedna z nich mi ale při návštěvě řekla: „Radši budu chodit pěšky, než doplácet za ně (myslí nepřizpůsobivé cikány) nedoplatky.“ A druhá nájemnice dodává: „Když byl výtah v provozu, tak ho cikáni využívali jako zábavu. Jezdili nahoru dolu ve dne v noci. Takže člověk se nevyspal, a když chtěl výtah využít, nemohl, protože oni ho schválně drželi a smáli se.“

Podívejte se, kolik nedoplatků tady na vývěsce ve společných prostorách je. Všechny jsou od nich,“ ukazuje další nájemník. „Včera v noci tu jedna rodina byla tak hlučná, že jsem je šla požádat, aby se zklidnili, že jdu ráno do práce. Tolik nadávek a výhružek jsem za život neslyšela,“ vypočítává další nájemnice.

A taková situace není jen v tomto domě. Slušný, pracující člověk, pečující o svou rodinu tu nemá zastání. Oni jsou Romové totiž hájení. Neziskovky na ně dostávají peníze od EU a situace není přitom vůbec lepší! Přes 25 let si tady vydržujeme nemakačenka, na která různé neziskovky a vládní zmocněnci pro lidská práva dostávají peníze. Kde jsou ty peníze? V čem je jejich hodnota? Jak všechny tyto organizace peníze využily pro zlepšení situace? Já vám to řeknu. Nijak!

Naopak vás a vaše děti budou chráněnci neziskovek a zmocněnců pro lidská práva terorizovat. Budou vám znepříjemňovat život, okrádat vás a vyhrožovat vám.  To už se děje. A přidává se k tomu i fyzické násilí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Otto Chaloupka

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích