Dryml: Ministr Heger není schopen řádně řídit české zdravotnictví

26.11.2012 9:57

Senátor MUDr. Vladimír Dryml (SPOZ-Zemanovci) ostře odsuzuje postup ministra zdravotnictví Doc. Hegera v souvislosti s personální obměnou ve vrcholných orgánech VZP.

Dryml: Ministr Heger není schopen řádně řídit české zdravotnictví
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Ministr zdravotnictví by měl být lépe informován o okolnostech, které vedly k odvolání svého náměstka Noska z postu ředitele VZP Královéhradeckého kraje v roce 2006. Spolu s protikorupční Policií ČR by měl konečně nechat prošetřit zasílání podivného dopisu ředitele přímo řízených organizací MZ Kabátka nemocnicím, které plánovaly čerpání finančních prostředků z integrovaného operačního programu na nákup lineárních urychlovačů.

Jmenování těchto dvou osob do vrcholných orgánů VZP a to i v souvislosti s projektem IZIP, považuje senátor za vážné pochybení ministra zdravotnictví a ukazuje na neschopnost ministra řídit řádně české zdravotnictví.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

21:03 Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě