Dryml (SPOZ): Musí lidé začít umírat hlady, aby na ně vláda brala ohledy?

09.04.2013 11:06

V souvislosti otázek kolem sKaret, megalomanského projektu Ministerstva práce a sociálních věcí, došlo o víkendu k vydání ne zcela překvapivé zprávy, že ministerstvu nyní chybí mnoho miliard pro výplatu sociálních dávek.

Dryml (SPOZ): Musí lidé začít umírat hlady, aby na ně vláda brala ohledy?
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

„Bezohlednost strany TOP 09 posouvá v ČR veškeré hranice lidskosti. Po tom co vláda zvedne daně, odsouhlasí restituce a ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) bojuje o zpoplatnění i těch nejzákladnějších služeb ve zdravotnictví, oznámí ministerstvo těm nejpotřebnějším, že možná nebudou mít peníze včas nebo vůbec? Tak hloupé a primitivní řešení jako náhrada chybějících peněz v rozpočtu z důchodů seniorů, z mateřských příspěvků a z dávek, které jsou vypláceny lidem v hmotné nouzi, to je naprostý vrchol, zvláště po tom, co se utratily stovky milionů za nefungující S-karty“, zlobí se senátor.

„K celé této nehorázné drzosti bych si dovolil závěrem připomenout, že se pouze plní skandální prohlášení poslankyně Gabriely Peckové z TOP 09, která si nebrala servítky říct nahlas již před nějakou dobou, že senioři jsou na hlad zvyklí, proto je finanční strádání nemůže zabít“, cituje Vladimír Dryml šokující vyjádření. „Vypadá to, že TOP 09 chce toto začít ověřovat v praxi“, dodává senátor závěrem.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

14:17 Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.