Hašek: Obyvatelé se mohou aktivně vyslovit k prioritám krajského rozpočtu

24.10.2012 19:50

Obyvatelé Jihomoravského kraje mohou připomínkovat návrh krajského rozpočtu na rok 2013 až do 7. listopadu.

Hašek: Obyvatelé se mohou aktivně vyslovit k prioritám krajského rozpočtu
Foto: Michal Hašek
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

Obyvatelé Jihomoravského kraje mohou v rámci ojedinělého projektu „Váš kraj, Váš rozpočet“ až do 7. listopadu 2012 připomínkovat v přípravné fázi návrh krajského rozpočtu na rok 2013.

Na webových stránkách JMK (www.kr-jihomoravsky.cz) je zpřístupněn grafický odkaz pod stejným názvem obsahující cíl, vysvětlení jeho přínosu a možností vybrat si jeden z formulářů k vyjádření priorit, které občané dle vlastního názoru považují za důležité pro rozvoj kraje.

„Svým hlasováním a připomínkami již ve stádiu tvorby rozpočtu se občané kraje mohou aktivně vyjádřit k prioritám rozpočtu, kterým by se měl Jihomoravský kraj v roce 2013 věnovat, a vznést konkrétní podnět. Termín možného podání připomínek jsme o týden prodloužili, aby se tak veřejnost mohla ještě více zapojit do přípravy krajského rozpočtu na příští rok. Chceme již v přípravné fázi vědět, jakým prioritám přikládají občané váhu a co od kraje očekávají,“ řekl hejtman Michal Hašek.

„Během listopadu dojde ke zpracování výsledků, poté jejich souhrn obdrží nová krajská rada a také krajské zastupitelstvo zvolené v říjnových volbách. Politická reprezentace tak bude mít jasnou zpětnou vazbu, jaké jsou konkrétní potřeby občanů kraje,“ uvedl hejtman Hašek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…