Olša (O.K. strana): Quo vadis Evropo?

18.02.2014 11:07

Výsledek hlasování o imigraci do Švýcarska dává naději. Dává naději těm silám, které usilují o regulaci bezhlavého přísunu, zejména ekonomických a kriminálních imigrantů, do svých zemí. Dává naději těm, kteří si moc dobře uvědomují, že neregulovat tento přísun ve svém důsledku musí nutně vést k ekonomicko-společenské sebevraždě.

Olša (O.K. strana): Quo vadis Evropo?
Foto: logo O.K. strana
Popisek: O.K.strana

Samozřejmě, že to Švýcarsko za svou odvahu bránit zdravý rozum od EU řádně schytalo a bylo označeno za zemi konzervatismu, nepřející pokroku a demokracii v demografii.

Avšak pokud se na problematiku Švýcarska podíváme pod úhlem statistiky, dostaneme trochu jiný, ne-li zcela odlišný obraz.

Švýcarsko má v poměru k počtu svých "skutečných" obyvatel nejvyšší podíl imigrantů a exulantů.

Přijetím podmínek Schengenských dohod stoupla kriminalita ve Švýcarsku v řádech desítek procent - jak symbolické právě  pro zemi, která se donedávna naopak pyšnila velmi nízkou kriminalitou.

Proto se Švýcarská občanská společnost s přímou demokracií, pejorativně okřikovaná z nejvyšších kruhů EU jako konzervativní, snaží o znovuzavedení kontroly svých hranic, ve snaze čelit průchodu zločineckých gangů a ve svém důsledku i jejich operací právě z území Švýcarska.

I proto se Švýcarsko, v tuto chvíli jakoby vedené pouze stranou SVP, která má v Bundesratu (volně přeloženo jako spolková rada) 1 (slovy jednoho) poslance, dokázalo občansky prosadit formou referenda - prostředku přímé demokracie, a prosadilo zákon, který reguluje přistěhovalectví.

A to je přesně přístup, který je Občanské Konzervativní straně blízký, respektive přímo odpovídá jejím zásadám v přístupu k imigrační politice.

Imigrace musí být přínosem pro národní zájmy ČR, nikoli její zkázou!

Letité poznatky potvrzují jen jedno - společnost, která bez rozvahy přijímá všechny příchozí končí vlastním rozkladem.

Útoky v Londýnském metru, na nádražích ve Španělsku, i na veřejných prostorách Francie jasně dokazují jen jedno - i jedinci od mládí vychovávaní v duchu demokracie a využívající jejích sociálních výdobytků obracejí své myšlení a činy proti těm, kteří jim tuto možnost poskytli. Navíc touto společností a jejími občany nesmiřitelně pohrdají.

Snahou EU by tedy logicky mělo být, aby tento vstřícný systém nebyl zneužíván těmi, kteří na polorozpadlých bárkách pašují denně tisíce lidí bez jakýchkoli dokladů s vědomím, že na základě mezinárodních úmluv se o ně musí postarat stát, na jejímž pobřeží utečenci přistanou (např. dnešní Itálie).

Obrovský mezinárodní byznys a bez rizika. Pašeráci osudů zinkasují peníze za převoz, EU dodá zbytek.

Výsledkem jsou přeplněné uprchlické tábory, plné zoufalců tvořících jakousi sociální bombu, schopnou smést jakýkoli demokratický režim, diskutující o tom, čeho je tato situace důsledkem.

A sama Eu svým postojem a zákony tomuto chápání Evropské sociální politiky jasně nahrává.

A ještě je vnucuje těm, kteří to cítí jinak a chtějí se tomuto stavu bránit.

Z dosavadní existence a zkušeností z EU jasně plyne, že otevřením vnitřních hranic EU dochází k obrovským přesunům těch sociálních skupin v EU, které ve své původní zemi nenajdou společenské  uplatnění, resp. o něj spíše nestojí a spolehlivě vycítí kde a jak dlouho je mohou štědře podporovat jinde.

Vzpomeňme z vlastní zkušenosti, jak důmyslně a s jakými důsledky pro ČR byl prováděn přesun jedné z našich minorit do Anglie a Kanady.

OK strana z těchto "rozumově" občansky konzervativních důvodů jednoznačně usiluje a bude usilovat o nápravu tohoto stavu, který podobné skupiny obyvatel, ať už uvnitř, či vně EU motivuje k vysávání štědře nastavených sociálních systémů zemí, které ve svém vývoji a svou pílí dosáhly podstatně vyššího vývojového stupně ekonomického rozvoje než země, ze kterých se tyto skupiny přesouvají.

Chceme obrátit rozum občanů (a dnes už nejen naší země) ke skutečnému fungování EU coby společenství rovnoprávných společenských uskupení, které si mohou sami rozhodnout, zda budou slepě následovat zhoubné trendy politicky vyšinutých rádců administrativního centra EU, či dají přednost vlastním zkušenostem, i zkušenostem jiných, kteří pochopili, že skákat do studny jen proto, že tam skáčou ostatní nemusí být vždy správné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…