Janko (ČSNS 2005): Paroubek patří do politického suterénu

26.01.2012 14:46

V roce 2011 se potkaly osudy mého předsednictví s pirátským útokem matadora české politiky Jiřího Paroubka. Jak kdysi správně uvedl Jiří Vyvadil, jeho bývalý nejbližší spolupracovník, má Jiří Paroubek tři tváře – dobrosrdečnou, nastavovanou neustále veřejnosti, kolotočářskou, snažící se o inteligenci za každou cenu a vůdcovskou, snažící se ovládat všechno a všechny bez morálních zábran.

Janko (ČSNS 2005): Paroubek patří do politického suterénu
Foto: Karel Janko
Popisek: Karel Janko, uprostřed, předseda České strany národně socialistické (ČSNS 2005)

Z námluv o politické spolupráci vzniklo nepřátelské převzetí orgánů naší strany  způsobem, který odporuje demokratickým tradicím národněsocialistické strany a připomíná ponejvíce únor 1948, který národní socialisté již jednou zažili.

Jiří Paroubek zavedl prostřednictvím svých nohsledů své velrybářské praktiky do strany, která nikdy černé duše neměla, nikdy nikoho nekorumpovala a ovládl čelné představitele naší strany vidinou, že jsme již v parlamentu za dveřmi. Jsem přesvědčen, že nikdo ze staré gardy národních socialistů nebude na volitelném místě do Poslanecké sněmovny v roce 2014. Naopak  jeho ústecká suita  svá místečka za svou mouřenínskou práci bezesporu dostane. Z posledních průzkumů veřejného mínění však vyplývá, že velký třesk se nekonal.  NS-LEV21- strana   Jiřího Paroubka jsou beznadějně pod procentní podporou.

Sázka na to, že opuštěním národněsocialistických hodnot a jejich nahrazením problematickou  osobou  s jeho kolotočářským programem,  založeným na sociálních dávkách a zjevných sympatiích k moci, jednoduše nefunguje.

A tak jsem dnes ochoten uzavřít sázku s kýmkoli, že Jiří Paroubek neuspěje. Tak jako neuspěl ve slučovacím procesu našich stran. Novináři to dodnes nevědí, ale slučovací proces byl neúspěšný a Česká strana národně socialistická (ČSNS2005) nadále funguje.

http://aplikace.mvcr.cz/seznam-politickych-stran/Vypis_Rejstrik.aspx?id=192

Pokud je i vám nesympatický pochybný styl politické činnosti  pana Jiřího Paroubka a sdílíte vlastenecké a nefašistické teze národních socialistů, pojďte spolu s námi symbolicky kandidovat v krajských volbách. Máme sice zhruba stejné šance jako pan Paroubek , na rozdíl od něho jsme si uchovali čest a neděláme politické podrazy. A to se v době, kdy jiným jde o koryta vysoce cení. Kandidujte s námi.

Karel Janko
předseda ČSNS 2005

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSNS 2005

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…