Jihočeská ČSSD: Radní Kučera by měl zvážit své setrvání ve funkci

21.02.2013 20:46

Společné prohlášení KVV ČSSD Jihočeského kraje a zastupitelského klubu ČSSD.

Jihočeská ČSSD: Radní Kučera by měl zvážit své setrvání ve funkci
Foto: kraj-jihocesky.cz
Popisek: Hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola

Jihočeská sociální demokracie a Klub zastupitelů ČSSD Jihočeského kraje považuje informace o bývalé spolupráci pana radního Václava Kučery se státní policií za nanejvýš znepokojivé.

Jedná se o personální problém jednoho konkrétního člena Rady Jihočeského kraje zvoleného za KSČM, nikoliv koalice jako celku, která plní koaliční program a programové cíle pro rozvoj Jihočeského kraje.

Odpovědnost v této personální záležitosti je plně na panu radním Kučerovi a také na KSČM, jako politické straně, za kterou pan Kučera kandidoval do Zastupitelstva Jihočeského kraje a za kterou byl také zvolen.

Jsme přesvědčeni, že jak pan radní Kučera, tak i koaliční partner KSČM by měli v této souvislosti aktivně zvážit další setrvání pana Kučery ve funkci člena Rady Jihočeského kraje.  

Očekáváme, že náš koaliční partner přijde s konkrétním návrhem řešení. V této souvislosti jsme připraveni využít ustanovení koaliční smlouvy a zahájit s naším koaličním partnerem v této věci jednání.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Lež se nastoluje jako světový řád

12:12 Lachnit (ANO): Lež se nastoluje jako světový řád

Třicet, čtyřicet, nebo sedmdesát? Nedá se to přesně spočítat, ale bylo to hodně. Odpor k vládní poli…