Mynář (SPOZ): Kolik stojí Fischerova podpora

07.01.2013 14:58

Páteční duel prezidentských kandidátů sledoval téměř milion diváků. Není divu, takové utkání si málokdo nechal ujít.

Mynář (SPOZ): Kolik stojí Fischerova podpora
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

Je-li někdo pravým opakem toho druhého, pak je to právě duo Zeman-Fischer. Pobledlý úředník moc dobře ví, že na politického matadora nestačí. Možná proto se tak dlouho tomuto duelu vyhýbal. Nakonec musel ale tlaku ustoupit a do arény vstoupit.

Ačkoli měl evidetně za sebou mnohadenní přípravu, úporně naučená obamovská gesta na Zemanův nadhled a zkušenost nestačila. Fischer dostal výprask a nepomohly mu ani zmanipulované hlukoměry.

Jenže jak už několikrát Fischer ukázal, s určitými situacemi se neumí se ctí vypořádat. Takže místo aby popřál soupeři k mediálnímu a voličskému vítězství, začal hledat chyby na organizaci a způsobu samotného duelu. Jak přízemní a nehodné budoucího prezidenta.

Zcela jistě nechtěnou korunu všemu nasadil fakt, když vyšlo najevo, že si Fischer svoje příznivce musel platit. Co člověk, to osmisetkoruna. Uvážíme-li, že se jednalo o 200 lidí, tak se musel volební tým docela plácnout přes kapsu. Příznivci Miloše Zemana měli opačný problém. Hlásilo se jich dvakrát víc, než kolik bylo lístků. Není divu, že to pak musí Fischer dohánět přítomností profesora Pirka či režisérky Pavláskové. Možná by bylo zajímavé zjistit, zda jsou i oni opravdovými příznivci, či také placenými, tedy falešnými, podporovateli.

Ale už pana Fischera nechme. V pátek opět neměl nejlepší den.

Ing.Vratislav Mynář

člen volebního výboru Miloše Zemana, předseda SPOZ

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.