Paggio (LIDEM): Poslanec Hamáček a obrat o 180 stupňů

14.12.2012 12:57

Řeč na 49. schůzi PS PČR dne 14. 12. 2012.

Paggio (LIDEM): Poslanec Hamáček a obrat o 180 stupňů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Viktor Paggio

Vážená paní předsedkyně. Děkuji za slovo. Já si dovolím ocitovat z blogu Jana Hamáčka. Nadpis: Vondrova bezradnost a jmenování nového náměstka na obraně, je to ze srpna 2012. Cituji: Jmenování bývalého náčelníka generální štábu Vlastimila Picka do funkce prvního náměstka ministra obrany bohužel ukazuje na personální bezradnost současného šéfa resortu Alexandra Vondry. Pochopitelná námitka proti Pickově jmenování je nasnadě. V zaběhnutých demokraciích nebývá příliš zvykem, aby vrcholné posty v civilním vedení byly obsazovány vojáky. Takže my jsme tady zaznamenali obrat o 180 stupňů v názoru kolegy Hamáčka. Prostě opozice bude kritizovat, ať se děje, co se děje. Předtím paní ministryně byla taková nemastná, neslaná a byla málo rázná, teď je zase moc rázná. Já si nemůžu pomoct, mám prostě pocit, že tady ta kritika se snese na její hlavu, ať už udělá cokoliv. Myslím, že by ta kritika měla být nějakým způsobem argumentovaná, že by ti kritici měli zastávat nějaké názory dlouhodobě. Děkuji.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PSP ČR

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

22:12 Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové vládě v Nizozemí.