Paroubek: Postupně zveřejníme všechny své sponzory. A nad rámec zákona

06.05.2012 11:58

Ohrazuji se proti manipulativní a lživé kampani Mladé Fronty Dnes, kdy se tento „pravicový plátek“ snaží vzbudit dojem, že strana národních socialistů – levice 21. století nemá v pořádku financování své kampaně. Argumenty, které MF Dnes ve svém článku použila, jsou naprosto scestné a nezakládají se na pravdě.

Paroubek: Postupně zveřejníme všechny své sponzory. A nad rámec zákona
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

Jak jsem již avizoval, Národní socialisté – levice 21. století zveřejní všechny své sponzory včetně výše darů za každé čtvrtletí, vždy v následujícím měsíci. Nejbližší termín je tedy červenec 2012, poté v říjnu 2012 a dále leden 2013 apod. Připomínám, že tak NS-LEV 21 činí nad rámec zákona. Vzhledem k očekávanému zcela nechutnému pokračování kampaně MF Dnes učiní národní socialisté výjimku z tohoto pravidla (které je mimochodem vysoce nad rámec zákona) a v průběhu příštího týdne zveřejní jméno (hlavního) sponzora "seznamovací" kampaně.

Cíl MF Dnes je jako vždy v mém případě, či v případě strany, kterou vedu, dehonestovat mě a mou práci. Národní socialisté se po čtyřech měsících činnosti dostali ke 3% volebních preferencí a to je to, co MF Dnes ve skutečnosti vadí.

Žádám média o korektnost a pravdivost.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

23:07 Ministr Ženíšek: Na naší zemi mi moc záleží, jako ministr mám tyto priority

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nástupu do funkce ministra pro vědu, vývoj a inovac…