Paroubek: Uhlobaron Bakala chválí Sobotkovu ČSSD

01.04.2012 20:26

Sobotní rozhovor Mladé fronty Dnes s uhlobaronem Zdeňkem Bakalou, soudně uznaným gaunerem, který jen na Ostravsku přivedl do životní nejistoty desetitisíce nájemníků bytů OKD, je otřesným vzkazem o úpadku naší země.

Paroubek: Uhlobaron Bakala chválí Sobotkovu ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Už dlouho jsem neměl při čtení novin tak nutkavou potřebu zvracet, naposledy snad v kauze tzv. Kubiceho zprávy. Ukazuje se, že z boje proti korupci se stal stejný ideologický podvod, jako svého času z deklarovaného boje s terorismem: ve jménu boje s korupcí si ti největší zločinci připínají andělská křídla a s podporou mediálního davu začínají páchat zločiny nové, jen ve jménu údajného dobra.

Ze zmíněného rozhovoru také nepokrytě a drze vyplývá Bakalova nenávist vůči levicovým názorům. Výroky typu „Česká republika potřebuje pravicovou vládu“ či „zelená politika nemusí být levicová“ a podobně, to je jasný obraz o světě tohoto uhlobarona, který dnes kritizuje systém, díky kterému zbohatl.

Bakala však bezděčně odhalil mnohem horší problém, který se jmenuje Sobotkova ČSSD. Ta totiž pravicovému voliči, uhlobaronovi, gaunerovi Bakalovi vyhovuje a „v dlouhodobém horizontu by se měla podílet na vládnutí“. Jestliže tento člověk – který financuje kampaně VV, TOP 09 a ODS a dodnes, tváří v tvář obludné morální i ekonomické krizi, do níž zemi Nečasova a Kalouskova vláda vede, tuto vládu chválí – chválí také ČSSD bez Paroubka, je to na hluboké zamyšlení nejen politiků ČSSD, ale především voličů sociální demokracie.

Z vlčáka pod mým vedením, z něhož měl Bakala a jemu podobní gauneři obavy, se z ČSSD za Sobotky a Haška stal oblíbený ratlík u nohou uhlobaronů. Už jen čekám, kdy Bakala oznámí, že bude volit ČSSD… Je otázkou, zda je to jen neschopností dětského vedení ČSSD anebo i tím, že si lidé jako Michal Hašek či Bohuslav Sobotka s uhlobarony typu Bakaly prostě lidsky i obchodně rozumí, třeba prostřednictvím Sobotkova hlavního poradce Radka Pokorného.

V této souvislosti je tak nutné trvat na důsledném vyšetření privatizace bytů OKD, která za podivných korupčních okolností přistála v rukách Bakaly právě díky Bohuslavu Sobotkovi, který tehdy zastával funkci ministra financí, a Radka Pokorného, který tehdy právně zastupoval kupujícího, tedy Bakalu.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

4:32 Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochraně půdy.