Paroubek: Vláda by měla podat demisi a umožnit nové volby

21.04.2012 14:54

Dnešní velkou protivládní demonstraci podpořilo i několik desítek národních socialistů. Jsme jednoznačnou opoziční stranou, která odmítá pravicové experimenty na lidech.

Paroubek: Vláda by měla podat demisi a umožnit nové volby
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

Počet demonstrantů, který se odhadem pohybuje okolo 120 tisíc lidí, ukazuje, že nespokojenost s politikou Nečasovy vlády roste a lidé již neváhají tuto svou náladu hlasitě projevit v ulicích.

Nečasova vláda by i v důsledku toho, co v české společnosti způsobila svými tzv. reformami a nekonečnou řadou korupčních skandálů, měla skončit a umožnit nové volby.

Zklamání z politiky vládních stran už musí pociťovat všichni, včetně těch, kteří dali v posledních parlamentních volbách hlas TOP 09, o Věcech veřejných nemluvě. ODS se dnes zahájenou inzercí sama usvědčila z předvolební řecké lži. Jestliže jsme totiž podle ODS v roce 2010 byli na cestě do Řecka, tak podle čísel, která dnes ODS uvádí ve své inzerci, tam po dvou letech vlády české pravice už jsme. Nehledě na to, že nezaměstnanost ve výši 6,8 % je spíše zbožným přáním ODS, nežli realitou.

Perfektní tečku pak udělala ve svém rozhovoru na iDnes.cz herečka Martha Issová, která už nepřemlouvá bábu, ale spíše se stydí v koutě. Vše pak dokresluje větou: "Musím říct, že je těžké vybrat číslo jedna pro hitparádu zklamání z našich politických představitelů. Momentálně bych ale vybrala ODS a TOP 09 za hrubé porušení zásadních předvolebních slibů." Stejně tak v rozhovoru pro Mladou frontu činí psychiatr Cyril Höschl, který dlouhodobě podporoval kmotry české pravice.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky