SPOZ: Jediným řešením jsou předčasné volby

25.04.2012 5:27

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI jednoznačně podporuje sobotní demonstraci a podobné akce organizované za účasti různých hnutí a iniciativ, kterým není lhostejný současný stav naší země.

SPOZ: Jediným řešením jsou předčasné volby
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

Tato vláda sobecky nevnímá a nechce vnímat starosti velké většiny občanů České republiky. Jediné, co ji zajímá, je zůstat u moci co možná nejdelší dobu, po kterou působí nenávratné škody.

Celé dvě třetiny spoluobčanů si přejí předčasné volby.  Ani to pro vládu není důvodem k jejímu odstoupení a vyhlášení mimořádných voleb.

SPOZ vnímá existenční starosti mnoha lidí a rodin. Vždy bude stát na jejich straně a bojovat za jejich práva na slušný život, ne se populisticky procházet v průvodu.

Jsme připraveni stát v čele všech slušných lidí, neboť nechceme a už ani nemůžeme trpět excesy vládnoucí garnitury, která na jednu stranu jen vše zdražuje a ohrožuje existenci našich občanů, a na straně druhé netrestá nestoudnost, krádeže,  korupci a tunelování.

Jediným řešením pro SPOZ jsou předčasné volby, z nichž vzejde vláda, opravdu zastupující zájmy občanů České republiky, která vyvede naši zemi z ekonomické a morální krize.

Politická rada Strany Práv Občanů ZEMANOVCI

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Spoz.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …