Vaňhová (ČSSD): Hranice slušnosti aneb politik a lysohlávky

21.05.2012 13:16

Někteří kandidáti do letošních krajských voleb, kteří si již prošli celostátní politikou, nemají žádné hranice slušného jednání a chování.

Vaňhová (ČSSD): Hranice slušnosti aneb politik a lysohlávky
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Zato mají neovladatelnou touhu vládnout lidem. Je to pro ně něco jako droga. Jsou schopni udělat cokoli a spojit se s kýmkoli, aby se dostali opět k moci, alespoň v Ústeckém kraji. Abstinenční příznaky jsou vždy stejné – osočování politických soupeřů, snaha po jejich kriminalizování bez jakýchkoli důkazů, lži, manipulace s lidmi apod. Nebojí se použít ničeho, aby se dostali ke své lysohlávce. A až jí dostanou, bude to ještě horší.

Sami přitom dluží alespoň trochu uvěřitelné odpovědi na některé aktivity ze své minulosti i současnosti. Například, jak je možné rychle a nečekaně zbohatnout na knižním braku, jak to bylo s financemi na nový dům v Řecku, anebo jak je to doopravdy se sponzory nové politické strany. Je jen potřeba předvést to správné divadlo zájmu o lidi v Ústeckém kraji a jejich problémy.

Připomeňme si jeden z legendárních výroků: „Potěšilo by mě, kdyby při mém odchodu z politiky lidé plakali." Myslím, že většina by spíše tleskala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…