Vysloužil: Ztotožňuji se s principy, které chce nyní prosazovat Karolína Peake

21.04.2012 16:22

Tisková zpráva Radima Vysloužila

Vysloužil: Ztotožňuji se s principy, které chce nyní prosazovat Karolína Peake
Foto: Archiv
Popisek: Poslanec Radim Vysloužil

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl opustit poslanecký klub Věcí veřejných a ukončit členství ve straně Věci veřejné. Poslední dny pro mne byly velmi náročné, protože na obou stranách mám své přátele. Nejsem člověk uspěchaných gest a chtěl jsem si vyslechnout osobně důvody pro mne nečekaného kroku Karolíny Peake, probrat celou situaci v rodinném kruhu a s nejbližšími přáteli. Sám jsem byl dlouhodobě nespokojen s naší prezentací a kroky, které jsme činili. Čekal jsem, že dosáhneme změn ve straně a Karolína Peake měla mou podporu na předsedkyni strany.

Jelikož je pro mne zásadní, aby vláda, ve které se nám již podařilo dokázat mnohé z programu a principů, na základě kterých jsme do Poslanecké sněmovny a vlády za Věci veřejné vstupovali, měla možnost dokončit svůj program, neboť alternativou je pouze vláda sociální demokracie s podporou komunistů, rozhodl jsem se k tomuto kroku. Je nutno říct, že jsme veřejným vystupováním k politické kultuře opravdu nepřispěli a nebylo díky tomu možné ukázat na všechno dobré, co se nám podařilo. V tomto se proto ztotožňuji s principy, které chce nyní prosazovat Karolína Peake.
 
Radim Vysloužil, poslanec Parlamentu ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Vysloužil - profil

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…