ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU: Ekošikana, velký problém pro ekonomiku

17.12.2013 20:15

Česká republika získává pověst země, kde je bez větších problémů možné zmařit podnikatelský záměr pomluvou a i značné investice ekošikanou a ekoterorem. Jsou blokovány realizace dálnic, úložišť, elektráren, prodejních sítí.

ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU: Ekošikana, velký problém pro ekonomiku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Jako poradce zahraničních investorů vím, že se  zajímají o metody, projevy a rozsah ekošikany a ekoteroru v  naší zemi.  Ačkoliv to médiím nikdy nepřiznají,  pečlivě vyhodnocují činnost občanských sdružení, vzniklých jen proto, aby sabotovala správní řízení vedoucí k realizaci investorského záměru a dosáhla na “kompenzace” za odblokování.  Ustoupí-li nakonec investoři od původně medializovaného cíle investice v Česku z důvodu ekošikany, uvedou, že raději dali přednost nižší ceně asijské práce... Evropská, tedy i naše společnost, akceptuje zubožení lidí za svými hranicemi, ale netoleruje byť i smyšlenou devastaci vlastní přírody...

Česká republika získává pověst země, kde je bez větších problémů možné zmařit podnikatelský záměr pomluvou a i značné investice ekošikanou a ekoterorem. 

Jsou blokovány realizace dálnic, úložišť, elektráren, prodejních sítí.

Případ amerického Amazonu budiž výstrahou.  Neprovedeme-li zásadní právní změny zamezující “zelené sabotáže”, investoři se  naší zemi vyhnou velkým obloukem.

JUDr. Ivo Kasal, člen a mluvčí politické strany ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě