Bobošíková: S blokem HLAVU VZHŮRU jdou do voleb bývalí poslanci a starostové za ODS

10.09.2013 15:48

Volební blok HLAVU VZHŮRU jde do voleb s heslem Popereme se za Vás. Řadu krajských kandidátek povedou bývalí čelní politici ODS.

Bobošíková: S blokem HLAVU VZHŮRU jdou do voleb bývalí poslanci a starostové za ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

„Nejsme strana podnikatelská, nejsme strana odborářská a ani lobbyistická. Jsme strana občanská, která se chce prát za slušné a pracovité lidi,“ glosovala volební heslo předsedkyně Jana Bobošíková. Jak dále uvedla, blok Hlavu vzhůru nebude hájit zájmy nadnárodních společností, bruselských byrokratů, globálních uskupení, fotovoltaické lobby, sudetoněmeckého landsmanšaftu nebo rakouských zelených. „Jsme přesvědčeni, že v zájmu občanů ČR je usilovat o osobní svobodu a parlamentní demokracii, prosazení rovných tržních podmínek a vytvoření bezpečného státu pro všechny občany bez poklonkování Bruselu,“ doplnila Jana Bobošíková.

Lídrem kandidátky ve Zlínském kraji je bývalý primátor Zlína a exposlanec ODS Mgr. Tomáš Úlehla. Kandidátku v kraji Královéhradeckém vede Ing. Miroslav Jeník, rovněž bývalý poslanec za ODS. Lídrem kraje Vysočina je Ing. Vladislav Nechvátal, bývalý starosta Třešti a krajský zastupitel za ODS. Všichni tito bývalí členové ODS opustili řady této strany, protože není schopna v současné ideové vyprázdněnosti prosazovat skutečnou poctivou pravicovou politiku, jak ji prosazovala v době, kdy jejím předsedou byl Václav Klaus.

Závěrem byla zveřejněna informace, že Jana Bobošíková se stala jednou z prvních signatářek manifestu Václava Klause: „Demokraté v Evropě, vzbuďme se!“

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…