Hnutí PRO kraj: Chceme čistý kraj, kde se dobře žije a na který jsme hrdí

17.06.2013 14:05

Členové hnutí PRO kraj rozhodli o aktivním jeho zapojení do supervolebního roku

Hnutí PRO kraj: Chceme čistý kraj, kde se dobře žije a na který jsme hrdí
Foto: hnutí PRO kraj
Popisek: V Bílině se sešly tři desítky členů vrcholného orgánu hnutí PRO kraj

Plénum opoziční hnutí PRO kraj rozhodlo na svém nedělním zasedání v Bílině o aktivním zapojení do voleb v příštím roce a to zejména do voleb komunálních a senátních.

Dne 16. června 2013 se sešly v Bílině tři desítky členů vrcholného orgánu hnutí PRO kraj s cílem projednat dosavadní činnost, připravit strategické rozvojové aktivity a zejména rozhodnout o zapojení nebo nezapojení do voleb konaných v příštím roce. Hnutí vyhodnotilo dosavadní činnost jako úspěšnou, ovšem s nutností zvýšení aktivizace, zejména v oblasti vnitřního řízení, propagačních a informačních aktivit a vytvoření výborného odborného zázemí pro jeho práci.

„PRO kraj je již pevně ukotven na krajské úrovni, přesto jsme si vědomi, že zatím nedostatečně informujeme o své činnosti a věcech týkajících se dění na kraji. Připravuje během měsíce srpna spuštění nových webových stránek, informační bulletin a zejména se chystáme oslovit širokou veřejnost s nabídkou společné angažovanosti ve veřejné správě“, sdělil Leo Steiner bývalý zaměstnanec ROP SZ a manažer hnutí PRO kraj.

Nejdůležitějším bodem více jak 4 hodinového jednání bylo stanovení strategie zapojení do voleb v příštím roce. Členové rozhodli o tom, že v rámci jarních voleb (voleb do Evropského parlamentu a možná voleb do Poslanecké sněmovny) se hnutí nebude aktivně zapojovat. „Jednoznačně jsme se dohodli, že hnutí za předem daných podmínek bude kandidovat v mnoha obcích Ústeckého kraje. Rovněž stejně jako v loňském roce postavíme vlastní kvalitní kandidáty do všech senátních obvodů“, sdělil Filip Ušák student práv a člen hnutí PRO kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hnutí PRO!Kraj

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…