Jirků (KDU-ČSL): Je rozhovor s Milošem Zemanem z dnešního Práva autentický?

05.11.2013 14:22

Nemůžu si pomoci, ale nějak se mi nechce věřit, že autorem odpovědí v dnešním Právu je Miloš Zeman osobně. Tvorba vět, obraty, odkazy,… Divné, vážně divné. Přinejmenším prošly odpovědi zásadní korekcí.

Jirků (KDU-ČSL): Je rozhovor s Milošem Zemanem z dnešního Práva autentický?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Miloš Zeman měl přirozeně dost času vyrovnat se s poslední ostudou. Ne dost na tom, že strana, kterou vedl do voleb totálně propadla, ale ještě si jeho protégé v řadách sociální demokracie střihli z ostudy na kabát. Boří se hrad z písku. To by napovídalo možnosti sebereflexe. Ale to by se nesmělo jednat o Miloše Zemana.

Slyšeli jsme někdy Miloše Zemana, že něco bude dělat „po vzoru Václava Havla“? A už nikdo nemůže věřit pravdivosti tvrzení z úst Miloše Zemana, že: „budu to samozřejmě respektovat, protože každý prezident musí respektovat výsledky svobodných voleb“, protože proti tomu hovoří předchozí Zemanovy činy. Uznávám, toto nemusí být podvrh, může to být klasická Zemanovská lež.

Škoda, že se přihodila šťastná, tedy nešťastná situace s prezidentovým zraněním, a my se nemohli dozvědět bezprostřední reakci Miloše Zemana v přímém přenosu. Nerevidovanou a neupravenou.

A jedna literární poznámka na konec. Vtipy a anekdoty neumí vyprávět každý. Bohužel přeříkávání židovských anekdot Miloši Zemanovi popularitu Karla Gotta nepřinese. Chce-li někdo slyšet, jak se vypráví takové anekdoty, může poslouchat pravidelný pořad Karla Gotta na ČR2 v sobotu ráno od 9 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Jirků

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…