Lupoměský (ODS): Výsledek politiky „hlavněabyonásmédianemluvilašpatně“

07.01.2014 9:24

Po svátečním novinovém půstu a s předsevzetím, že již Babišovi po jeho slovech o zlu posledních 24 let demokracie a svobody nedám dobrovolně ani halíř (teď už mu je budu dávat jen nedobrovolně v dotacích a nepřímo v oligarchizaci trhu), jsem si 2. ledna ráno otevřel nám dobře známý Monitor tisku. Tedy 31-stránkový přehled všech pouze(!) politických článků z nejvýznamnějších deníků. Obecné floskule dnešní skomírající žurnalistiky mě z novoročního rozjímání nevytrhly, tvrdé vystřízlivění přišlo až v sekci následující – „ODS v tisku“.

Lupoměský (ODS): Výsledek politiky „hlavněabyonásmédianemluvilašpatně“
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Tato sekce dříve čítající 15 i více stránek obsahovala prázdný list, kde v horním rohu byl malý výstřižek z MF Dnes informující o konání Kongresu ODS v Olomouci (obrázek v příloze).

Toto je reálný výsledek politiky, kterou jsem poslední rok slýchával téměř na všech politických úrovních ODS, čistý mediální obraz – hlavně aby o nás média nepsala špatně. To byl téměř vždy rozhodující argument o směřování, resp. nesměřování politiky ODS. Jedinou výjimku tvořila místní sdružení, která občas byla ochotna čelit mediálním vichřicím, které na rozdíl od kvalitní obsahové politiky pominou.

Naším bojem proti kmotrům (nikdo jiný kromě nás už ho nevedl) jsme spolu s kmotry vymýtili i voliče, výsledkem politiky „aby o nás média nepsala špatně“ je skutečnost, že o nás média nepíší vůbec!

V souvislosti s blížícím se Kongresem ODS a se záměrem Výkonné rady, aby se nejdříve volilo a pak až diskutovalo – aby o nás média nepsala špatně –vyzývám všechny delegáty našeho regionu, aby pro program Kongresu, který předřadí volbu politické diskusi, resp. významně omezí řečnické vystoupení, nehlasovali! V tomto případě jako delegát přednesu protinávrh s programem ve všech bodech stejný, pouze předřazující politickou diskusi volbám do vedení, tak jak tomu doposavad vždy bylo.

Tento apel nemíří proti stávajícímu vedení ani proti kandidátům do vedení ODS. Tento apel míří k nám, členům ODS, delegátům Kongresu, proti vlastní destrukci a tím i proti destrukci klasické politiky v ČR vůbec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pravybreh.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…